Cimbom'un kar talihi

Güncelleme Tarihi:

Cimbomun kar talihi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2001 14:56

Yimpaş Yozgatspor-G.Saray karşılaşması, yoğun kar yağışı nedeniyle yarına ertelendi. Maçın başlamasına 20 dakika kala başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle, 15 dakikası oynanan maçın hakemi Selçuk Dereli, çizgilerin görünmemesi nedeniyle kerşılaşmayı yarına erteledi.

Haberin Devamı

ÇİZGİLER KAYBOLDU

Hakem Selçuk Dereli, yoğun kar yağışı nedeniyle saha çizgilerinin kapanması üzerine maçın 15. dakikasında G.Saray serbest vuruş kazandığı sırada durdurdu. Saha çizgilerinin kömür tozu ile belirginleştirilmesi çalışmaları sonuç vermedi. Sahayı tekrar kontrol eden hakem Dereli, topun, zeminde biriken kar nedeniyle zıplamaması ve sahayı sınırlayan çizgilernin belirginleştirilememesi nedeniyle maçı  yarın aynı saate (13:30) erteledi. Erteleme kararı her iki takımda forma giyen yabancı futbolcuların planlarına da darbe vurdu. Fedarasyonun, Noel tatili nedeniyle ülkelerine gidecek yabancı futbolcuları düşünerek yarına maç koymaması da işe yaramamış oldu.

FEDERASYON BELİRLEYECEK

Süper Lig'de bugün oynanması gereken Yimpaş Yozgatspor-Galatasaray karşılaşması, yarın da olumsuz hava şartlarının devam etmesi halinde, ileri bir tarihe ertelenecek. Erteleme maçının oynanacağı tarihi Futbol Federasyonu belirleyecek. İlk 15 dakikası geride kalan maç, 75 dakika olarak oynanacak.

Haberin Devamı

KOCAELİ MAÇI DA ERTELENMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta da İstanbul'daki olumsuz hava şartları nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynaması gereken Kocaelispor maçı da 2. kez ertelenen  Cimbom'un peşini adeta kötü hava koşulları bırakmıyor. Galatasaray, Körfez ekibi ile erteleme maçını, 15 Ocak'da oynayacak. Sarı kırmızılı ekip, Erzurum deplasmanında karla kaplı zeminde oynadığı Türkiye Kupası maçında da "Altın Gol"le elenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!