Cimbom'da Vedat soku

Güncelleme Tarihi:

Cimbomda Vedat soku
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 1997 00:00

Haberin Devamı

Dünkü çalışmada sakatlanan genç futbolcunun Sion maçında yer almasının zor olduğu belirtildi. Terim, Filipescu'yu iğne ile oynatmayı planlıyor...

G.Saray'da sakatlığı süren Ümit ve cezalı olan Hakan Şükür'den sonra Vedat'ın durumu da tehlikeye girdi. Genç futbolcu, dün yapılan tek idmanda sol dizinden sakatlandı ve çalışmayı yarıda bıraktı.

Ümit ve Vedat'ın sakatlığı, Hakan Şükür'ün de cezalı oluşu Teknik Direktör Fatih Terim'i zor durumda bıraktı. Filipescu'yu iğne ile oynatmayı planlayan Fatih Terim, Hagi'yi forvete alabileceğini söyledi. Ayrıca Arif'i de ilk 11'de oynatabileceğini ifade etti.

TERİM: "Zirveye alıştık"

Fatih Terim, Montana Dağı'nın zirvesinde ilginç açıklamalarda bulundu. Terim, ‘‘Zirveler iyidir ancak tehlikeli olur. Bunlara da alışmak gerek. Biz alıştık’’ dedi. İsviçreli gazeteciler aracılığıyla Sion Teknik Direktörü Bigon'a da mesaj gönderen Terim," Hocanıza selam söyleyin. Siz işi burada bitiremezseniz biz sizi İstanbul'da bitiririz" diye konuştu. Bu arada Fatih Terim'in eşi Fulya hanımın da bugün İsviçre'ye gideceği öğrenildi.

Bigon: "G.Saray bize hafif gelir"

G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi Sion'un teknik direktörü Alberto Bigon oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. İtalyan hoca, ‘‘Biz Liverpool'u elemiş bir takımız, G.Saray bize hafif gelir’’ dedi. G.Saray'ın oyun sistemini ezberlediğini söyleyen Bigon, ‘‘Orta sahada iyi pas yapıyorlar. Gerekli önlemleri aldık. Bizim silahlarımız daha etkili’’ diye konuştu.

MONTANA'YA ÇIKTILAR

G.Saraylı futbolcular dün sabah 2 bin 600 metre yükseklikteki Montana Dağı'nın zirvesine çıktılar. Teleferikle zirveye çıkan sarı kırmızılar, neşeli geçen 1.5 saatlik gezide, bol bol oksijen depoladıktan sonra otele döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!