Cimbom'a sambacı

Güncelleme Tarihi:

Cimboma sambacı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2003 01:51

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gözden çıkarılan Felipe'nin yerine Brezilyalı Fabio Henrique Simplicio'yu transfer ettiklerini açıkladı. Brezilyalı futbolcu yarın İstanbul'a gelecek.

Felipe ile takas

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sorun yaşadıkları Brezilyalı orta alan oyuncusu Felipe'nin yerine, Sao Poulo takımında forma giyen Fabio Henrique Simplicio'yu transfer ettiklerini açıkladı. Terim, yönetimle birlikte transfer edilecek futbolcu isimleri belirlediklerini ve bu oyuncularla da görüşmeleri sürdürdüklerini dile getirdi.

İmza pazartesi...

Brezilya'nın Sao Paulo takımının 24 yaşındaki orta alan oyuncusu Simplicio'yu, Felipe ile takas edeceklerini kaydeden Terim, ‘‘Bu oyuncuyu pazartesi günü İstanbul'a getirip imza attırmayı ve ardından da Marbella‘daki kampa dahil etmeyi planlıyoruz’’ dedi. Terim, Barcelona’da oynayan Reizeger'in transferinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Sıradaki üçlü

Arjantin'in Indiepente takımında forma giyen Frederico Insua ve Andres Silvera ile Macaristan'ın Ferençvaroş takımında oynayan Zoltan Gera ile ilgilendiklerini, birkaç gün içinde de bu oyuncuların durumunun netlik kazanacağını söyleyen Terim, ‘‘Gera'ın ağabeyi trafik kazası geçirdi ve felç oldu. Bu nedenle sorun yaşıyoruz. Ama çalışmalar sürüyor’’ dedi.

Zamanımız çok az

Feyenoord'da oynayan Van Hooijdonk'a her kulübün sahip olmak isteyeceğini ifade eden Terim, ‘‘Ne kadar çabuk sürede yeni transferleri kadroya katarsak, uyum süreleri de o kadar kısalacaktır. Biz ileriye dönük transferler yapmaya çalışıyoruz. Ama takviyeli veya takviyesiz Galatasaray şampiyonluğun bir numaralı adaylarındandır’’ diye konuştu.

Güldürmeyin beni

Terim, Hasan Şaş'ın transferleriyle ilgili haberler için de, ‘‘Doğrusu artık ben bu haberlere gülüyorum. Benim de adım bu haberler içinde geçiyor. Çeşitli kulüpler karşı karşıya getiriliyor ve rakamlar veriliyor. Ben futbolcu menajeri değilim. Zaten Hasan ile ilgili bize gelen bir teklif de yok. Yönetimimiz Hasan ile görüşmelerini sürdürüyor’’ diye konuştu.

Chiristian yok!...

Fatih Terim, son olarak henüz İstanbul'a gelmeyen Brezilyalı futbolcu Christian'ı İspanya kampına çağırdıklarını, ancak bu oyuncudan bilgi alamadıklarını, ayrıca orta alan oyuncusu Faruk Atalay'ın Avusturya Birinci Lig takımlarından birine transferinin sözkonusu olduğunu sözlerine ekledi.


Fabio Simplicio


Doğum Tarihi: 1979

Takım: Sao Paulo

Kilo: 75

Mevkii: Orta saha

Attığı gol: 2 sezonda 6 gol.


İŞTE LİSTENİN DİĞER İSİMLERİ


Zoltan Gera


Doğum Tarihi: 22.04.1972

Boyu: 1.80

Mevkii: Forvet

Oynadığı Takımlar: Pesci 1999-00, Frencvaros 2000-...

Oynadığı Maç Sayısı: 89

Gol: 24


Frederico İnsua


Doğum Tarihi: 01.03.1980

Boyu: 1.78

Mevkii: Ortasaha

Oynadığı Maç Sayısı: 6

Gol: 1


Nestor Andres


Doğum Tarihi: 14.03.1977

Boyu: 1.82

Mevkii: Forvet

Oynadığı Maç Sayısı: 19

Gol: 15
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!