Cimbom gençlerine fark attı

Güncelleme Tarihi:

Cimbom gençlerine fark attı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2011 14:51

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynadığı ve 2-0 galip geldiği Eskişehirspor maçının ardından çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Haberin Devamı

Eskişehirspor karşılaşmasında 90 dakika mücadele eden oyuncular, günü açma – germe ve rejenerasyon çalışmasıyla geçirirken, diğer oyuncular A2 Takımı ile bir maç yaptı. A Takım, A2 Takım karşısına Eray – Serkan, Ceyhun, Semih, Çağlar – Aydın, Yekta, Emre, Barış – Sercan, Baros ile çıkarken, ikinci yarıda Barış'ın yerine Okan oyuna dâhil oldu. A2 Takım'da ise Emirhan – Hüseyin, Sadık, Emre, Mert – Uğur, Bilal, Ozan, Erdi – Merthan, İbrahim 11'i vardı.

Müsabakada A Takım, A2 Takım'ı Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Sercan Yıldırım ve Milan Baros'un golleriyle 4-0 mağlup etti.

İdmanda Fernando Muslera, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile yaptığı özel çalışmada yer alırken, tedavisi süren Emmanuel Eboue, salon çalışmalarına devam etti. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Ayhan Akman, salon çalışması yaparken, Servet Çetin saha ve salon çalışmalarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına bir günlük aranın ardından 29 Eylül Perşembe sabahı saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!