Cimbom fren yaptı: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Cimbom fren yaptı: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ligde doludizgin giden sarı kırmızılı takım İstanbulspor'a takıldı. En son Başkent deplasmanında G.Birliği ile berabere kalan Cimbom, son dakikalarda oldukça zorlandı ve bir puana razı oldu. Capone'nin kırmızı kart gördüğü maçta Petkov'un bir şutu direkten döndü.

Lider İstanbulspor'a takıldı. 6 hafta sonra puan kaybetti

PETKOV DİREĞİ NİŞANLADI

Şampiyonluk yarışında rakipleriyle arasında büyük puan farkı bulunan sarı kırmızılı takım, İstanbulspor karşısında yenilgiden kurtuldu. Cimbom aylar sonra oynadığı ilk gündüz maçından 3 puan çıkaramadı. İstanbulspor son dakikalarda bir çok gollük pozisyonu değerlendiremedi. Son 5 dakikada İstanbulspor rakibine zor anlar yaşattı. Sertan'ın net pozisyonlarında Taffarel başarılıydı. Petkov'un bir şutu ise direkten döndü.

Terim’den hakeme ÖFKE

İsyan etti Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın bitiminde hakemlerin üzerine yürüdü. Karşılaşma boyunca verilen kararlara sinirlenen ve sık sık kulübeden çıkarak tepki gösteren Terim, bitiş düdüğünden sonra soyunma odasına yönelen hakemlere isyan etti.

Haksızlık Hagi'nin haksız yere sarı kart gördüğünü iddia eden Terim, son dakikalarda kırmızı kart gören Capone'nin de ağır şekilde cezalandırıldığınıı ileri sürdü. Soyunma odasının önündeki kargaşa güvenlik güçlerinin araya girmesiyle son buldu.

GALATASARAY haftalar sonra puan kaybetti: 0-0. İstanbulspor son dakikalarda bir çok pozisyonu kullanamayınca lideri elinden kaçırdı. Petkov'un bir şutu direkten döndü. Rakip gole giderken topu eliyle kesen Capone 86. dakikada kırmızı kart gördü.

DAKİKA : Okan'la gelişen G.Saray atağında Hakan ceza yayı üzerinde topla buluştu. Pasını daha uygun durumda bulunan Hasan'a çıkardı. Bu futbolcunun sert vuruşunda top üst direğe çarpıp auta çıktı.

DAKİKA: Güven'in ara pasıyla ceza alanına girip kaleci ile karşı karşıya kalan Sertan'ın vuruşunda Popescu son anda araya girdi. Top Taffarel'de kaldı.

DAKİKA: Hagi'nin yaklaşık 30 metreden direkt olarak kaleye kullandığı serbest atışta, Haluk yatarak topu iki hamlede kontrol etti.

DAKİKA 22: Ergün'ün ceza yayı üzerinden yaptığı sert vuruşta, kaleci Haluk topu son anda kontrol etti.

DAKİKA : Mithat'ın ara pasında, kaleci ile karşı karşıya kalan Sertan vurmakta gecikince, Taffarel yatarak topu uzaklaştırdı.

DAKİKA: Ümit'in sağdan ortasında Hakan'ın bekletmeden yakın mesafeden yaptığı vuruşta, kaleciyi geçen top Recep'e çarpıp kornere gitti.

DAKİKA : Bruno'nun nefis ara pasında Sertan, Popescu'yu da geçerek Taffarel'le karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçmek istedi, ancak kendini yerde buldu. Hakem devam dedi.

DAKİKA: Hagi'nin sağdan yaptığı ortada arka direk dibinde iyi yükselen Hakan'ın kafa vuruşunu Haluk mükemmel bir refleksle direk dibinde kontrol etti. İlk yarı golsüz sona erdi.

DAKİKA: Kaleci Haluk'un uzun degajında Capone'den seken topu Sertan kaptı ve Taffarel ile karşı karşıya kaldı. Sert vuruşunda top direği sıyırıp yandan auta çıktı.

DAKİKA: Hagi'nin sağdan ortasında Hakan Şükür topu düzelterek Hasan'a çıkardı. Bu futbolcunun ceza alanı içinden müsait durumdaki vuruşunda Haluk başarılıydı.

DAKİKA: Hasan'ın soldan getirdiği topta orta şut karışımı vuruşunda filelere gitmekte olan topu Haluk son anda kornere çeldi.

DAKİKA: Ergün'ün yaklaşık 30 metreden sert şutunu kaleci Haluk son anda güçlükle konrtol etti.

DAKİKA: Emre ceza yayı üzerinde Güven tarafından düşürüldü. Atışı Sergen kullandı ve top üstten dışarı gitti.

DAKİKA: Hasan'ın kullandığı serbest atışta Ümit'in yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Haluk mükemmel çeldi.

DAKİKA: Sertan kaleci Taffarel ile karşı karşıya kaldı ve müsait durumdaki vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

DAKİKA: Petkov'un yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest atışında top üst direkten geri geldi.

DAKİKA: Sertan savunmanın arkasında topla buluştu, Mithat'a bıraktı. Bu oyuncunun yerden vuruşunu önce Taffarel, ardından savunma uzaklaştırdı.

DAKİKA: Mithat'ın ara pasında Sertan kaleci ile karşı karşıya kaldı, Taffarel mükemmel bir refleks ile gole izin vermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!