Cimbom’da Hakan isyanı

Güncelleme Tarihi:

Cimbom’da Hakan isyanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.Saray Yönetimi’nin takımın gol kralına iki yıllık sözleşme için 500 milyar lira ve maç başına para önermesi, sarı kırmızılı camiayı ayağa kaldırdı.

Şok rakam

G.Saray Yönetimi'nin sözleşmesini yenilemek için 2 yıl karşılığı 4.5 milyon dolar (1.2 trilyon lira) isteyen Hakan Şükür'e, 500 milyar Türk lirası artı maç başına ücret teklif etmesi camiada şok etkisi yaratırken, tepkiyle karşılandı. Divan Kurulu Üyesi, FIFA İcra Kurulu Şeref Üyesi Necdet Çobanlı, ‘‘Hakan Avrupa çapında bir yıldızdır. Ona istediği para verilmelidir’’ dedi.

Maç başına para

Galatasaray Yönetimi, 500 milyar lira teklif ettiği Hakan'a iki yıl boyunca her maçta oynadığı taktirde toplam 600 milyar lira daha ödeyecek. Ancak sakatlanması halinde bu rakam daha da aşağıya düşecek. Hakan Şükür'ün G.Saray'a Metin Oktay'dan sonra gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olduğunu belirten Çobanlı şunları söyledi:

Yönetim yıkılır

Haberin Devamı

‘‘Hakan Şükür, G.Saray'ın ikinci Metin Oktay'ıdır. Eğer bu yönetim Hakan gibi yıldız ve gol kralı olmuş bir futbolcuyu elinden kaçırırsa, ne Faruk Süren ne de ekibi koltuklarında oturamaz’’ diye konuştu. Öğleden sonra kendi özel arabası ile Adapazarı'na giden Hakan, kentteki G.Saray Derneği'nin açılışında hazır bulundu.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!