Ciğerci: "Türkiye'de oynamak istiyorum"

Güncelleme Tarihi:

Ciğerci: Türkiyede oynamak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 09:38

Bundesliga'nin köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach'ta forma giyen Türk futbolcu Tolga Ciğerci, milli takım tercihi ile ilgili konuştu.

2-2 biten M.Gladbach-HSV Hamburg maçında 58. dakikadan itibaren forma giyen Tolga Ciğerci, geçtiğimiz gün çıktığı Borussia Mönchengladbach antrenmanının ardından özel açıklamalarda bulundu.

Borussia M.Gladbach'ta daha fazla şans bulmak ve Bundesliga'da kalıcı olmak istediğini belirten orta saha oyuncusu, "Şimdilik iyi gidiyor. Bundesliga'da ilk 11 oyuncusu olmayı hedefliyorum" dedi.

Fenerbahçe ile formasını giydiği M.Gladbach'ın UEFA Avrupa Ligi'nde aynı grupta yer almasıyla ilgili olarak Tolga Ciğerci, "Fenerbahçe maçının çok zor geçeceği kesin. Ama biz burada üç puan alarak gruba devam etmeyi hedefliyoruz. Galibiyete yakın tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. Hocamın forma vermesi halinde Fenerbahçe maçında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

"TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI İÇİN OYNAMAK İSTİYORUM"

Kendisi hakkında "Milli takım seçimini Türkiye'den yana yaptı ve bunun için de hazırlanan resmi yazıyı imzaladı" şeklinde yapılan haberlerle ilgili Tolga Ciğerci, "Türkiye için oynamak istediğimi, federasyondan bir yetkiliye söyledim. Ama bunun için henüz herhangi bir evrağa imza atmadım" diye konuştu.

"Milli takımla ilgili görüşmelerimiz oldu ama sonucu tam netleşmedi" ifadelerine yer veren Tolga Ciğerci, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından davet alırsam Ay-yıldızlı formayı giymeye hazırım" şeklinde konuştu.
Tolga Ciğerci, antrenmanın ardından fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen Borussia M.Gladbach taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!