Çifte zafer yaşayalım

Güncelleme Tarihi:

Çifte zafer yaşayalım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2012 00:00

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi’nde önce Trabzonspor, PSV Eindhoven deplasmanında zoru başarmaya çalışacak. Ardından tura çok yaklaşan Beşiktaş, Braga’yı konuk edecek.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tur rövanş maçları bugün tamamlanacak. Önce saat 20.00’de futbolseverlerin kalbi Hollanda’da atacak. Trabzonspor, güçlü rakibi PSV Eindhoven ile deplasmanda karşılaşacak. Geçen hafta sahasında oynadığı ilk maçı 2-1 kaybeden bordo mavililer, rakibi karşısında alacağı 2 farklı ya da gollü tek farklı galibiyetlerle zoru başarıp turu geçme amacında. Karşılaşma, D Smart’ta Euro Futbol’dan canlı yayınlanacak.

Kartal Avrupa Ligi’nde bir ilk peşinde

22.05’te ise gözler Fiyapı İnönü Stadı’na çevrilecek. Son 4 Avrupa maçını da kazanan Beşiktaş, yeni zafer için Braga karşısına çıkacak. Portekiz ekibini deplasmanda 2-0 yenip büyük avantaj sağlayan siyah beyazlılar, turu taraftarı önünde kutlamaya hazırlanıyor. Beşiktaş, Braga’ya tek farklı yenilse dahi Avrupa Ligi’nde ilk kez son 16’ya kalacak.

Haberin Devamı

Carvalhal: 0-0’mış gibi oynayacağız

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Braga ile bugün oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının zorluğunun farkında olduklarını söyledi. Portekizli hoca, “İlk maçı unutup, 0-0’mış gibi sahaya çıkacağız. Bizim yarınki (bugün)maç için düşüncemiz, iyi defans yapıp gol yemeden ama devamlı gol aramak olacak” dedi.

Nasıl tur atlar?

DEPLASMANDA 2-0 kazanan Beşiktaş, galibiyet ve beraberlik dışında tek farklı yenilse bile turu geçecek. Braga’nın 3 farklı veya gollü 2 farklı  galibiyetlerinde ise Portekiz ekibi tur atlıyor. Braga 2-0 kazandığı takdirde
maç uzatmaya
gidecek.

STAT: Fiyapı İnönü
SAAT: 22.05
HAKEM: Istvan Vad (Macar)
YAYIN: Star

 

Burak Yılmaz siftah için sahada

LİGDE attığı 29 golle krallık yarışını açık ara önde götüren Burak, Avrupa Kupaları’nda henüz golle tanışamadı. Milli golcü, bu akşam PSV Eindhoven önünde şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıkacak.

Nasıl tur atlar?

Trabzonspor, PSV’yi 2 ya da daha farklı skorla yenerse tur atlayacak. Temsilcimiz 3-2 veya daha gollü tek farklı galibiyetlerde de turu geçiyor. Bordo-mavililerin 2-1 kazanması durumunda uzatmaya gidilirken, 1-0’lık galibiyet takımımıza yetmiyor.

 

Haberin Devamı

? STAT: Philips
? SAAT:  20.00
? HAKEM: Tony Chapron (Fransız)
? YAYIN: Euro Futbol

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!