"Ciddiyetsizlik Fenerbahçe'ye hezimeti getirdi"

Güncelleme Tarihi:

Ciddiyetsizlik Fenerbahçeye hezimeti getirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2013 15:31

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Şadan Kalkavan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor karşısında alınan mağlubiyeti, sarı lacivertli futbolcuların ciddiyetsizliğine bağladı.

Haberin Devamı

Kalkavan, yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli futbolcuların karşılaşma boyunca rakiplerine saygı duymadığını ileri sürerek, "Karşınızdaki takım kim olursa olsun, aynı ciddiyetle mücadele etmezseniz, böyle hüsranlar yaşamanız içten bile değil. Alınan sonucu tam bir hayal kırıklığı olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kulandı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın tüm branşlarda şampiyonluk gelmesi halinde, kendi cebinden astronomik prim vereceği iddialarının hatırlatılması üzerine Kalkavan, "Sayın Aziz Yıldırım'ın böyle bir vaatte bulunduğunu hiç sanmıyorum. Ayrıca böyle bir primi kendi cebinden vereceğine de hiç inanmıyorum. Bence prim dağıtmaktan önce düşünülmesi gereken şey, kulübün yaklaşık 500 milyon liraya yaklaşan borcudur. Böyle büyük bir yükün altından nasıl kalkılacak merak ediyorum. Fenerbahçe'nin geleceğini parlak görmüyorum" diye konuştu.

Şadan Kalkavan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ortada kendisini kulübe adamış bir başkan var. Zaten yaşanan malum süreçten sonra camianın yeniden Sayın Aziz Yıldırım'ı başkan seçmesi, güven ortamının en büyük göstergesi. Tüm bunların yanında Sayın Yıldırım'ı özellikle mali konularda biraz daha paylaşımcı ve şeffaf olmaya davet ediyorum. Sağlık açısından da gereğinden fazla yıprandığını düşünüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!