Cibara'dan Voleybol Federasyonu'na tebrik

Güncelleme Tarihi:

Cibaradan Voleybol Federasyonuna tebrik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 12:03

Mehmet Cibara, Barbolini'yi (A) Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başına getiren Türkiye Voleybol Federasyonu'nun doğru bir karar verdiğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Voleybol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini'yi (A) Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başına getiren Türkiye Voleybol Federasyonu'nun doğru bir karar verdiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı yönetici Mehmet Cibara, Barbolini'nin (A) Milli Kadın Voleybol Takımı antrenörlüğüne getirilmesi ve bununla ilgili İtalyan teknik adama yöneltilen eleştiriler hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
Barbolini'yi yeni görevinden dolayı tebrik eden Cibara, “Kendisine başarılar diliyorum. Gerçekten Voleybol Federasyonu çok iyi bir iş yaptı. Elde etmediği başarı kalmamış, dünyanın sayılı çalıştırıcılarından birisini milli takımın başına getirdiler. Burada itiraz eden, bu işe karşı çıkan ve mektuplarla, dilekçelerle başvuran bazı kulüp ve antrenörler oldu. Onları da anlayışla karşılıyoruz ama yapılan iş doğrudur” diye konuştu.

“Guidetti, kendi kulübüyle ilgilensin”

Vakıfbank Antrenörü Giovanni Guidetti'nin, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Barbolini tercihini eleştirdiğinin hatırlatılması üzerine Mehmet Cibara, yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu ifade etti.
Guidetti'yi kendi kulübüyle ve sporcularıyla ilgilenmeye davet eden Cibara, “Guidetti'nin çalıştırdığı Vakıfbank, milli takımın sponsoru. Her sene destek veriyorlar. '30 senedir destek veriyorum' diye reklamlarda çıkıyor. Milli takım formasında reklamları var. Herkes kendi kulübüyle ve sporcularıyla ilgilenirse bence daha iyi olur. Kendi takımı milli takımın sponsoruyken, bunları konuşması bence gereksiz” şeklinde konuştu.

“En iyi Dörtlü Final'i organize edeceğiz”

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nın bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacağını hatırlatan Cibara, şimdiye kadar yapılan en iyi organizasyonu gerçekleştireceklerini savundu.
Sarı-kırmızılı yönetici, “Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final için çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu organizasyon, sportif başarıların yanı sıra Galatasaray'ın sürdürülebilir marka imajının her zaman yükseltilmesi için çok önemli. Şimdiye kadar yapılmış en iyi Dörtlü Final'i organize edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!