CHP'lileri buluşturan sünnet

Güncelleme Tarihi:

CHPlileri buluşturan sünnet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2017 14:52

CHP'lileri buluşturan sünnet

Haberin Devamı

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ ve eşi Rehber Öğretmen Filiz Karlıdağ'ın oğullarının sünnet düğününde CHP'liler bir araya geldi.

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen Karlıdağ ailesinin mutlu gününe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu telgraf çelenk gönderdi. Geceye CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP İzmir milletvekilleri Musa Çam, Atila Sertel, Mustafa Balbay, Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, CHP il yönetim kurulu üyeleri, CHP ilçe başkanları, sendika ve oda başkanları, muhtarlar ve bine yakın partili katıldı.

DUYGUSAL ANLAR

Heyecanın ve coşkunun yüksek olduğu gecede sünnet çocuğu Kaan Karlıdağ'ın annesi, babası ve ablası Deniz ile birlikte oynadığı zeybek davetlilerden büyük alkış aldı. Gece boyunca sürprizlerin eksik olmadığı sünnet töreninde zeybek ekibi, mezdeke ekibi ve zeytin sanat müzik grubu ise izleyenleri büyüledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Okan Karlıdağ tarafından seslendirilen Nazım Hikmet’in ‘Dünyayı verelim çocuklara’ şiiri duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Okan Karlıdağ duygularını şöyle ifade etti:

“Ailemizin mutlu gününde, oğlumuz Kaan’ın sünnetinde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve partililerimize teşekkür ederiz. Çocuklar, çocuklarımız daha güzel bir dünyada yaşamayı hak ediyor. Aydınlık bir Türkiye için, ülkemizin mutlu yarınları için, çocuklarımız için el ele olacağız."

Gecede konuşan Genel Sekreter Sındır, "Umut Kaan hepimizin evladı, onlar bizim geleceğimiz. Onlar ülkemizin, cumhuriyetimizin, demokrasimizin, laikliğin ve sosyal hukuk devletinin en üst düzeyde yaşatılacağı bir Türkiye’nin aydınlık geleceği. Karlıdağ ailesine Kaan ve Deniz gibi Atatürk çocukları yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum" dedi. ‘Bir Dünya Bırakanın Biz Çocuklara’, ‘İzmir Marşı’ ve ‘10. Yıl Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesiyle birlikte unutulmaz gece son buldu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!