CHP'li eğitmenler kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

CHPli eğitmenler kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 14:47

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, Parti içi eğitim çalışmalarını sürdüren parti eğitmenlerini, düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi.

Haberin Devamı


Toplantıya 70 eğitmen ve 30 ilçenin eğitim sekreterleri ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kahvaltının ardından eğitmenlere seslenen CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, eğitim çalışmalarının önemine değinirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içi eğitime verdiği önemi ve parti eğitmenlerinden beklentilerini anlattı. Güven şunları söyledi:
"Öncelikle parti içi eğitim için gönüllü olarak ilçe ilçe turlayan, CHP'nin başarısı ve iktidarı için kendi işinden, ailesinden fedakarlık ederek bu çalışmaları yürüten tüm eğitmenlerimizi gönülden kutluyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten de yaptığınız iş çok önemli. Hem seçim dönemlerinde, hem de seçim olmasa da halkımızla kuracağımız ilişkilerde, partimizin programını ve ilkelerini, öncelikle parti çalışmalarını yürütecek olan üyelerimizin çok iyi bilmesi gerekli. Ortak bir dil oluşturmak, doğru bir iletişim dili yakalamak partimizin hem vizyonu, hem de vatandaşlarımıza anlatılması açısından son derece önemlidir. Elbette bunun yanında sandık çevre sorumlularının belirlenmesi ve eğitilmesi de seçim başarıları için hayati bir önem taşımaktadır. Bu vesileyle burada bulunan partimizin ilçe başkanlıklarının eğitim sekreterlerinden ricam, bu sorumluları hızlı bir şekilde tamamlamalarıdır" dedi.
CHP İl Başkanı Güven, son yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçe ile ilgili özel bir çalışma yaptıklarını da belirterek, "Bu ilçelerimizin eğitim sekreterleri ve o ilçelerde eğitim verecek eğitmenlerimizin sorumluluğu biraz daha fazla olacak. Bu ilçelerimizi yeniden kazanarak, sosyal belediyecilik hizmetlerimizi tekrar burada yaşayan halkımıza sunmak için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı


KILIÇDAROĞLU'NDAN EĞİTMENLERE MESAJ
Asuman Ali Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içi eğitim ve sandık çevresi örgütlenmesiyle bizzat ilgilendiğini ifade ederek şunları söyledi:
"Sayın Genel Başkanımla bu konuda görüştük. Genel Başkanımız İzmir'deki eğitim çalışmalarımızdan memnun, ancak ben ona daha da iyi olacağının sözünü verdim. Çünkü sizlere güveniyorum. Sayın Kılıçdaroğlu bu eğitimlerle ilgili olarak 'Sandık Çevresi Sorumluları, sadece seçim döneminde değil yılın 365 günü sorumlu oldukları sandık çevresinde çalışan üyelerimizdir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin her konudaki politikalarının en yalın biçimde seçmenlere ulaştırılmasında, onların özverili çalışmalarının payı büyük olacaktır. Mahalle, köy temsilcileri ile birlikte sandık çevresi sorumlularının seçmenle kuracakları doğru ve etkin iletişim, seçim günü sandıkta elde edeceğimiz başarının da anahtarıdır' dedi ve hepinize sevgilerini, başarı dileklerini iletti. Bu sözlerin bizimde yol haritamız olacağına inanıyor, bu önemli görevinizde başarılar diliyor ve her zaman yanınızda olacağımızı unutmamanızı istiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!