CHP'li Basmacı, 25 bin konut projesini hatırlattı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Basmacı, 25 bin konut projesini hatırlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 12:41

CHP'li Basmacı, 25 bin konut projesini hatırlattı

Haberin Devamı

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 7 Haziran seçimleri öncesinde dar gelirli vatandaşlar için 250 lira taksitle 25 bin konut projesi sözü verildiğini, aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen bir çalışma yapılmadığını belirterek, şindi de 18 bin 232 konut sözü verildiğini söyledi.
Yazılı açıklama yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, AK Parti'nin 7 Haziran genel seçimlerinde kentte dar gelirli vatandaşlara yönelik, 250 lira taksitle 25 bin konut sözü verdiğini, bunu unutmadıklarını belirtti. 25 bin konut projesiyle ile vatandaşların kandırılmaya çalışıldığını öne süren Basmacı, zaman geçmesine rağmen o konutlardan hala bir ses çıkmadığını, üstüne 18 bin 232 konut sözü daha verildiğini dile getirdi.
Geçen hafta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin TOKİ Başkanı Mehmet Ergün'le birlikte açıkladığı 18 bin 232 konut projesinin de oy uğruna yapıldığını savunan Basmacı, "25 bin konutu yapıp bitiremeyenler, şimdi de 18 bin 232 konut sözü verdi. Vatandaşın bu vaatlere karnı tok. Siz sözlerini unutanlardan değilseniz önce dar gelirli vatandaşların umut bağladığı, belki de sırf bu yüzden sandığa giderek AK Parti'ye oy veren vatandaşların haklarını teslim edin, sonra diğer konut hamlesine başlayın. O konutlarla ilgili bir gelişme olmadan sırf o günkü gibi oy uğruna bir daha konut hamlesi başlatmanız vatandaşları düşündürmüyor, aksine güldürüyordur" dedi.
25 bin konut sözünü unutup yeni bir söz daha vermenin akla ve mantığa aykırı olduğunu dile getiren Basmacı, "25 bin konuta umut bağlayan vatandaş adına diyorum ki, siz önce sözünüzü yerine getirin. 3 yılda bir arpa boyu yol alamadığınız. Suni açıklamalarla pembe boncuk dağıttığınız 25 binlik konutları yapın, tamamlayın sonra diğer hamlelere geçin" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!