CHP'li başkana ayetli karşılama

Güncelleme Tarihi:

CHPli başkana ayetli karşılama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 01:34

Ankara Yenimahalle'de vatandaş ziyareti yapan CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar için dev bir pankart asıldı. Pankarttaki, “Emaneti ehline teslim ediniz (Nisa 58. ayet)” ifadesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çiğdemtepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yaşar’ı karşılayan mahalleli bir apartmana, “Emaneti ehline teslim ediniz (Nisa 58. ayet)” yazılı pankart astı. Başkan Yaşar, mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada Şentepe’nin kabuk değiştirdiğini dile getirerek, “Göreve geldiğim günden itibaren hizmet için çalışıyoruz. Dili, dini, ırkı ne olursa olsun belediyemizin kapısını herkese açarak devletin gülen yüzünü sizlere göstermeyi hedefledik. Sizin paranızı, devletin kaynaklarını doğru kullandık. Ortaya böyle işler çıkarttık. Beş yıl önce Şentepe’de okulları gezdim, içinde bulundukları durumu gördüm. O günden beri de o okullara sahip çıktık ve şimdi Türkiye’nin en temiz okulları Yenimahalle’de. Şentepe kabuk değiştiriyor” dedi.
Şentepe’de imar ve altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerinde yeşil alan ve park çalışmalarının hızla sürdüğünü kaydeden Yaşar, Şentepe’ye 12 yeni park yapıldığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!