CHP İl Başkanı Gülmez, Nevşehir ve çevre illerle ilgili rapor hazırlayacak

Güncelleme Tarihi:

CHP İl Başkanı Gülmez, Nevşehir ve çevre illerle ilgili rapor hazırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:24

CHP İl Başkanı Gülmez, Nevşehir ve çevre illerle ilgili rapor hazırlayacak

Haberin Devamı

NEVŞEHİR,(DHA) - CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir ve çevre illerin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bir rapor hazırlayarak Genel Merkez’e gönderecek.

CHP İl Başkanları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Başkan Yardımcıları ayrıca Antalya, Burdur ve Isparta illerinin yönetim kurulu, il genel ve belediye meclis üyeleri birlikte ortaklaşa illerin ve ülkenin durumu ile ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez , patates üreticilerinin sorunları ile içme suyunda bulunan yüksek miktardaki arseniğin halk sağlığını olumsuz yönde etkilemesi ile seçimlerde İç Anadolu Bölgesi genelinde partisinin istenen sonuçları alamamasının nedenlerini ortaya çıkaracak geniş kapsamlı çalışma yapılması önerisinde bulundu. Bunun üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Genel Başkan Yardımcılarından Erdal Aksünger bu konuyla ilgili görevlendirildi. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir ve çevre illerinin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bir rapor hazırlayarak Genel Merkez’e gönderecek. Genel Başkan Yardımcılarından Erdal Aksünger’de bilim adamları ile birlikte bu rapor üzerinde çalışma yapacak. Sonrasında Nevşehir’de İç Anadolu Bölgesi il başkanları ile toplanarak yapılması gerekli olan çalışmalar Erdal Aksünger başkanlığında değerlendirilecek.

Antalya’daki toplantının amacının ülke ve illerin sorunlarının konuşularak çözüm yollarına yönelik kararlar almak olduğunu belirten Gülmez “ Toplantıdan bir gün önce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya yöresindeki turizmcilerle toplantı yaparak ülke genelindeki turizmin bugünkü ve gelecekteki durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanları, Genel Başkan Yardımcılarının yanısıra Antalya, Burdur ve İsparta illerinin yönetim kurulu, il genel ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile birlikte yapılan toplantıda, önce ülkenin durumu ile ilgili bilgi verdi.  Anayasa Komisyonu üyesi olan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, anayasa komisyonundan çekilme nedenlerini anlattı. Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise örgütlerin durumu hakkında bilgi verdi. Sonrasında ise, il başkanları kendi illeri ve ülkenin sorunları ile ilgili düşüncelerini ve çözümlerini anlattı” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!