Chelsea Messi için kesenin ağzını açtı

Güncelleme Tarihi:

Chelsea Messi için kesenin ağzını açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 10:50

Barcelona Kulübü'nde, Teknik Direktör Luis Enrique ile Arjantinli yıldız Lionel Messi arasında yaşanan sorunun ardından Arjantinli hakkında çıkan transfer haberleri arttı. Özellikle Chelsea, Manchester City ve PSG ile adı anılan Messi için 200 milyon poundluk bir bütçe ayıran Chelsea'nin en şanslı takım olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

La Liga'nın 17. haftasında, deplasmanda Real Sociedad'a 1-0 yenilen Barcelona'da, yedek kulübesinde bekletilen ve maç sonrasında takım psikoloğu ile tartıştığı yönünde haberler çıkan Messi, geçen Pazartesi günü midesinde yaşadığı rahatsızlık gerekçesiyle antrenmana çıkmamıştı. İspanya basınında çıkan haberlerde ise Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ile Messi arasında problem olduğu şeklinde yer aldı.

İspanya Kral Kupası'nda Elche'ye karşı oynanacak maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen Luis Enrique, iddialarla ilgili sorularla karşılaştı. Enrique, takım içinde olanların orada kaldığını belirterek, "Ne yalanlarım ne de doğrularım" şeklinde konuştu. Basın toplantısında Messi ile alakalı sorulara Luis Enrique, "Çocuklarımın hepsine ayrı davrandığım gibi futbolcularıma da böyle davranıyorum. Fakat herkesin uymak zorunda olduğu ortak kurallar var. Takım, her türlü kişiselliğin üzerindedir. Futbolcuların talep ettiği bazı konularla ilgili onlarla konuştum, müzakere ettim ama temel prensiplerime her zaman sadık kalıp, kararlılığımı korudum" dedi.

Haberin Devamı

Chelsea Messi için kesenin ağzını açtı
MESSİ'YE SÖZ VERİLDİ: KOVUYORUZ



"Ortada panik yapacak bir durum yok"
Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu ise Messi'yi kesinlikle bırakmak istemediklerini söyledi. Messi'nin Barcelona'da mutlu olduğunu ve burada kalacağını söyleyen Josep Maria Bartomeu, "Ortada panik yapacak bir durum yok. Messi Barcelona'da oynamaya devam edecek. O’nunla daha bir çok kupalar ve zaferler kazanacağız" ifadelerini kullandı.


Chelsea'den, Messi için 200 milyon pound iddiası
Öte yandan, Avrupa basını, Lionel Messi'nin, İngiltere'nin Chelsea Kulübü'ne gidebileceğini iddia etti. Messi'yi isteyen takımlar arasında Manchester City ve PSG'nin olduğu belirtilirken finansal fair play kurallarından dolayı Londra kulübünün transfere daha yakın olduğu belirtildi.

Chelsea patronu Mourinho daha önce de çıkan Messi transfer haberleri hakkında "kesinlikle öyle bir planımız yok" açıklaması yapsa da Barcelona'da çıkan bu son Messi krizinin ardından Chelsea'nin çiddi bir şekilde Arjantinli yıldız ile ilgilendiği İngiliz basını tarafından yazıldı.

Chelsea Messi için kesenin ağzını açtı
DÜNYA BU KRİZİ KONUŞUYOR... MESSİ GİDİYOR MU?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!