Cezaevinden izinli çıktı, öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Cezaevinden izinli çıktı, öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 18:09

Cezaevinden izinli çıktı, öldürüldü

Haberin Devamı

Yusuf İBA / DOĞUBAYAZIT(Ağrı), (DHA) - AĞRI’nın Doğubayazıt İlçesi'nde bıçakla yaralama suçundan yattığı açık cezaevinden bayram için izinli çıkan Raşit Sapil, bıçakladığı kişi ve akrabaları tarafından öldürüldü.
Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Doğubayazıt-Iğdır yolu üzerinde meydana geldi. 2 yıl önce Bardaklı Köyü'nde bir kişiyi bıçakla yaraladığı için Erzincan Açık Cezaevi'nde yatan Raşit Rapil, bayram iznine çıkarak memleketi Doğubayazıt'a geldi. Yeni Mahallede bulunan evine gitmek üzere olan 6 çocuk babası Raşit Sapil, yaraladığı kişi ve akrabaları tarafından takip edilerek bıçaklı saldırıya uğradı. Kalbinden ve karın bölgesinden bıçaklanan Sapil, Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde  yapılan tüm müdahaleye karşın yaşamını yitirdi.
Polis hastane önünde geniş güvenlik önlemi alırken, Raşit Sapil'in cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölüm haberini duyan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Raşit Sabil'in, öldürülmemiş olsaydı yarın sabah tekrar cezaevine döneceği bildirildi. 
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!