Çeşme Spor'un şampiyonluk kupası Başkan Yaşar'dan

Güncelleme Tarihi:

Çeşme Sporun şampiyonluk kupası Başkan Yaşardan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 11:40

Çeşme Spor'un şampiyonluk kupası Başkan Yaşar'dan

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Barıştepe halı sahasında gerçekleşen '1'inci Geleneksel Şentepe Spor Halı Saha Turnuvası'nda amatör futbolcuları yalnız bırakmadı. İlk üçe giren takımlara kupalarını veren Yaşar kıyasıya mücadele eden oyuncuları tek tek tebrik etti.

Turnuvanın kupa törenine Fethi Yaşar'ın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve yönetimi, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Çeşme, Saray, Aktaş, Doruk, Şentepe45'lik ve Çapanoğlu adlı mahalle takımlarından oluşan turnuvada, takımların mücadelesi adeta nefesleri kesti. Performanslarıyla göz dolduran 6 takım arasında gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Çeşme Spor oldu. Rakiplerine göz açtırmayan takım futbolcuları rakiplerini tek tek eledi. Şampiyonu 2'inci sıradaki Saray Spor takip ederken, turnuvanın 3'üncüsü Aktaş Spor oldu.

Şentepe Spor Başkanı Dursun Acar, “Fethi Yaşar, Şentepe'ye çağ atlattı. Yenimahalle'de yaptıkları işler takdire şayan. Spora ve sporcuya da her zaman destek veriyor. Ne söylesem azdır. Şentepelilere çok büyük kıymet vermektedir. Bugün burada içinde bulunduğumuz halı sahada bunun kanıtıdır. Biz de kendisine çok büyük kıymet veriyor, bizlere desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Mahallelinin yoğun ilgisi arasında şampiyon olan takımın futbolcularını tek tek tebrik eden Yaşar ise Şentepe'yi modern bir ilçe haline getirmeye çalıştıklarını vurguladı.

Başkan Yaşar, “Şentepe Spor 'un tertip etmiş olduğu mahalleler arası futbol turnuvasında sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren Yenimahalle'yi hem Ankara'da hem Türkiye'de başarılarıyla adından söz ettiren bir ilçe haline getirmeye çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Bugün Yenimahalle sadece Ankaralıların gözünde değil Türkiye'nin gözünde de projeleriyle konuşulan bir ilçe oldu" dedi.

ŞENTEPE'YE TESİS MÜJDESİ

Şentepeli vatandaşlara tesis müjdesi de veren Yaşar, “Kimseyi ötekileştirmedim, ayrıştırmadım. Allah'ın yarattığı bir varlık olarak herkesi kucakladım. Siyaseti sevgi ve barış için yapıyorum. Bugün Yenimahalle'de 2 tane FIFA standartlarına uygun stadımız var. 4 tane spor kompleksimiz var. Yakında da Şentepe'nin en büyük tesisini yapacağız. İçerisinde kapalı yüzme havuzu, taziye evi, kurs merkezleri ve düğün salonu olacak. Yine burada bir kültür merkezi projesi hazırlandı, ocak ayında inşallah ihalesini yapacağız. Pamuklar Pazar yeri ve sağlık ocağı inşaatımız hızla devam ediyor. Onu da hep birlikte hizmete açacağız. Bunları komşuluk, arkadaşlık ilişkileri geliştirmek, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yapıyoruz. Kadınlarımız evde sıkılmasın, kendilerini geliştirsin, sosyalleşsinler diye yapıyoruz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde birincilik kupasını ve madalyaları Çeşme Spor futbolcularına takdim eden Yaşar, oyuncularla birlikte kupayı kaldırarak, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerinin de altını çizdi.

FOOTĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!