Çerkezköy'de Fenerbahçeliler iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çerkezköyde Fenerbahçeliler iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 13:38

Çerkezköy'de Fenerbahçeliler iftarda buluştu

Haberin Devamı

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'da Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin bu yıl 7'ncisini düzenlediği iftar yemeği taraftarları bir araya getirdi.

Fenerbahçe tribün liderleri, Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler yöneticileri, dernek üyeleri ve  Çerkezköy Tribün liderleri  tarafından  meşalelerle coşkuyla karşılandı. Çerkezköy'deki bir restoranda verilen iftara çok sayıda taraftar katıldı. İftar öncesi konuşan Fenerbahçe tribün liderlerinden Yücel Aslan "Bugün Çerkezköy’de siz Fenerbahçeli taraftarlarımızla iftara birlikte olmaktan mutluyuz. Bizleri bu sofrada buluşturan Çerkezköy genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aykut Akar, dernek yönetimine, Çerkezköy Fenerbahçe Tribün Lideri Sinan Sağlam ve Burak kardeşimize  şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programının ardından çekilen toplu fotoğraf çekimi sonrası Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Atatürk caddesinde tribün liderleriyle kortej halinde yürüdü. Meşale ve marşlarla birlikte Atatürk Caddesinde bulunan Sedir Cafe’ye geçen taraftar grubu burada çay ve kahve içerek sohbet etme imkanı buldu. Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aykut Akar’da, "Bu akşam düzenlediğimiz  geleneksel 7. İftar programımızda davetimize icabet göstererek katılan ünleri yurt dışına taşan Fenerbahçe Tribün liderleri Yücel Aslan, Cem Gölbaşı, Ercan Turabi ve ekibine iftarımıza katılmaları bizleri inanılmaz onur ve gururlandırdı. Katılımları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gerek Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı olarak gerek bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe liderleri müsabakalarda takımın galip gelmesinde büyük etkeni bulunmaktadır. Bu nedenle tribün liderlerimiz bizlerin her şeyidir.  Bu akşam ilçemizde onları ağırlamaktan inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!