Celil Hekimoğlu yönetim kurulunu tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Celil Hekimoğlu yönetim kurulunu tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 16:50

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Celil Hekimoğlu, listesindeki isimleri tanıttı.

Haberin Devamı

Celil Hekimoğlu yönetim kurulunu tanıttı

Celil Hekimoğlu, bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor yönetimsel olarak büyük sorun yaşıyor. Son 2 yıldır yönetim kurulu yarı yarıya azaldı. Trabzonspor dünya markasıdır. Ama şu an yaşadığımız sıkıntılı süreç nedeniyle çok yoğun mesai harcayarak bu kulübü Trabzon'dan yönetmeye talibiz. Trabzonspor büyük markadır ve Türkiye'nin her tarafından yönetilebilir. Ama şu günlerde mesaimizin büyük bir çoğunluğunu Trabzonspor'a ayırmamız lazım.
Celil Hekimoğlu yönetim kurulunu tanıttı

"ESKİ DEĞERLERİMİZ KENARDA BIRAKILDIĞI İÇİN HAKSIZLIKLAR OLDU"
Bu iş şu aşamada İstanbul'dan gelip giderek yapılacak işten çıktı. Trabzonspor çok dağıldı. Camiamız parçalandı, kutuplara ayrıldı. Trabzonspor iyi temsil edilemiyor. Bu yıl Trabzonspor'un en az 12 puanı hakemler tarafından gasp edildi. Ama bütün bunların nedeni camianın bölünmesidir. Eğer biz bu gücümüzü tüm Türkiye'ye hissettirebilseydik bu puan kayıpları olmazdı. O tribünleri tıklım tıklım doldursaydık hakemler o kararları nasıl verirdi? Biz takımı yalnız bıraktığımız için, eski değerlerimiz küstürülüp kenarda bırakıldığı için, Trabzonspor lobisi yeterince gücünü gösteremediği için bu haksızlıklar oldu. Herkesi kucaklayacağız."
Celil Hekimoğlu yönetim kurulunu tanıttı

"KONGRE SALONUNA EL ELE GİRELİM"
Birleşme çağrılarını da değerlendiren Celil Hekimoğlu, "Başkan adayları Hakan Kulaçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu listemizde. Eski başkan adayımız Metin Atasoy kalben yanımızda. Bir zaten birleşmeyi sağladık" dedi.

Hekimoğlu, Trabzonspor'un sorunlarını konuşmak için tüm başkan adaylarıyla kongre öncesinde yemekte bir araya gelebileceğini de vurguladı, "Kongre salonuna da el ele girelim. Birlik ve beraberlik mesajı verelim" diye konuştu.
Celil Hekimoğlu yönetim kurulunu tanıttı

Toplantıda konuşan eski başkan Salih Erdem, kongrenin Trabzonspor için hayırlı olması dileğinde bulunurken Celil Hekimoğlu'nun listesinde yer alan eski başkan adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu ise; "Trabzonspor'a hizmet etmek üzere her şeyimizi bırakıp buraya geldik. Trabzonspor'un dünyanın her yerinden yönetilebileceği anlayışına inat, biz dünyayı hep Trabzon'dan yönettik yine buradan yöneteceğiz. İletişim çağındayız. 'Trabzonspor'u İstanbul'dan yönetiriz' diyenlere sesleniyorum; gelin buraya şirketlerinizi Trabzon'dan yönetin" dedi.

HEKİMOĞLU'NUN LİSTESİ
Hekimoğlu’nun listesinde şu isimler yer aldı:
"Mustafa Gültepe, Sebahattin Çakıroğlu, Kemal Halil, Davut Yurttaş, Faruk Kanca, Harun Kaya, Hakan Orhan, Mehmet Ongan, Alper Bektaş, Süleyman Kalemci, Ali Kemal Denizci, Bekir Bülbüloğlu, Turgut Öksüz, Hakan Kulaçoğlu, Hüseyin Örs, Sezai Oflaz, Kenan Bilge, Sami Keresteci, Ahmet Akyurt, Sezgin Oğul"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!