Çekimlere 24 saat yetmiyor

Güncelleme Tarihi:

Çekimlere 24 saat yetmiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 15:14

Çekimlere 24 saat yetmiyor

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA başta olmak üzere pek çok bölgede klip, reklam ve sinema filmi çeken Antalya Prodüksiyon'ün sahibi Erdinç Turan, çekimler için yurt içi ve kimi zaman yurt dışında ekiple çalışıyor.

Son olarak Hollanda'ya hizmet veren bir havayolu şirketinin reklam filmi setinde 70 kişiden oluşan kadroyla görev yapan Turan, İngiltere ve Hindistan'dan gelen ekiplerle yoğun günler geçirdi. Hindistan'da yayınlanması planlanan bir film için 20 gün boyunca Antalya, Burdur ve Isparta çevresinde çekimlere katılan Turan ve ekibi, hemen ardından turistik bir tanıtımda görev aldı.

Yurt dışından gelen modellerin yanı sıra yerli cast ile çalıştığını anlatan Turan, "Haziran ayından buyana kendime bir dakika zaman ayırmadım. Sürekli setlerde, sürekli çekimdeyiz. Çok yoğun olma tabiri benim için hafif kalır. Hollanda, İngiltere ve Hindistan'da yayınlanmak üzere projeleri hazırladık. Kimi zaman reklam filmi için turistik beş yıldızlı bir otelde kimi zaman Bollywood için Burdur'un yollarında çekimler yaptık" dedi.

Antalya Prodüksiyon olarak bölgenin tanıtımı için de çaba harcadıklarını vurgulayan Turan, "Yurt dışı ekipleri bizlerle birlikte çalışıyor. Ne yapmak istediklerini söylüyorlar, biz de onlara alternatifleri anlatıyoruz. Çekimlerde Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarıyoruz. Manken ve fotomodellerimizi ise özenle seçiyoruz" diye konuştu.

Rusya başta olmak üzere farklı ülkelerden gelen manken ve modellerin görev yaptığı reklam filmlerinde, yerli figüran da kullanıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!