Cehennemi görecekler

Güncelleme Tarihi:

Cehennemi görecekler
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2008 00:00

F.Bahçe’ye Sheffield United’dan transfer olan genç futbolcu, The Sun’a, "Kadıköy’de çok düşmanca bir atmosfer olacak. Stadımızdaki tek kural, kural olmaması. Taraftarlarımız çılgın. Biz de her takımı yenecek güçteyiz" dedi.

SHEFFIELD United takımından Fenerbahçe’ye transfer olan Colin Kazım, Şampiyonlar Ligi’nde eşleştikleri Chelsea’ye gözdağı verdi. İngiltere’nin en yüksek tirajlı gazetesi The Sun, genç oyuncunun, Avram Grant’a "Şükrü Saracoğlu’nu cehenneme çevireceğiz" sözlerini manşet yaptı.

Şükrü Saracoğlu’ndaki ilk maçta Chelsea’li futbolcuların sinirlerinin sınava sokulacağını kaydeden gazete, İngiliz takımının "Cehenneme Hoşgeldiniz" yazılı pankartlarla karşılanacağını yazdı. Colin Kazim Richards, "Çok düşmanca bir atmosfer olacak. Taraftarlarımız inanılmaz şekilde bizim arkamızda oluyorlar ve yabancı takımları bozmaya çalışıyorlar. Chelsea’nin İngiltere’de alıştığından tamamen farklı bir ortam olacak. Stadımızdaki tek kural, kural olmaması. Taraftarlarımız çılgın. Havaifişek atmasını seviyorlar. Eminim Chelsea’ye de atacaklar" uyarısında bulundu.

Bizim için en iyisi

Kazım
sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyük bir Arsenal taraftarıyım. Bu yüzden de Chelsea’yi yenmek benim için çok önemli. Yarı finallerde Arsenal ile karşılaşabiliriz. Tabii ki önce Chelsea’ye konsantre olmamız gerekiyor. Bizim için iyi bir kura. Bu aşamada hiçbir maç kolay olmaz fakat şu andaki formları yüzünden dört İngiliz takımı arasında bizim için en iyisi Chelsea’ydi. Bize geldiklerinde zorlanacaklar. Chelsea büyük takım ama biz her takımı yenebilecek kabiliyetteyiz. Sadece kendi futbolumuza konsantre olmamız yeterli." Faruk ZABCI/LONDRA
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!