Çayyolu’na Next Level imzası

Güncelleme Tarihi:

Çayyolu’na Next Level imzası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 15:19

Pasifik İnşaat, Başkent’in lüks konut bölgesi Çayyolu’nda Next Level Çayyolu’nu hayata geçiriyor. Villa, loft, penthouse gibi birçok farklı daire tipinin yer alacağını 429 konutluk proje hakkında bilgi veren Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “Farklı mimarilerdeki alternatiflerle her zevke uygun yaşam tarzını sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ankara’nın en prestijli konut bölgelerinden biri olan Çayyolu’nda, Pasifik İnşaat’ın hayata geçirdiği Next Level Çayyolu’nun lansman toplantısı dün gerçekleştirildi. JW Marriott Hotel’de düzenlenen etkinlikte 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen ve Çayyolu’nun merkezinde 429 konut ve altı mağazadan oluşan Next Level Çayyolu tanıtıldı. Mart 2016’da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu’nun 2018’in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 

Çayyolu’na Next Level imzası

HER ZEVKE UYGUN ALTERNATİF

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu’nun kendi içinde farklı yaşam alanları barındırdığını ve 429 konutta 92 farklı konut tipi olduğunu belirtti. Next Level Çayyolu’nda villa, loft, penthouse ve birbirinden farklı birçok daire tipi bulunduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden fonksiyonelliğe önem verenlere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+1’den 7,5+2’ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ÖNCE FONKSİYON SONRA ESTETİK

Next Level Çayyolu’nda da mimar Brigitte Weber ile çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, her detayın ‘önce fonksiyon, sonra estetik’ anlayışıyla tasarlandığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti: “Özel teraslar, güzel bahçeler, komşularla sıcak ilişkiler kurmanızı sağlayacak yemek okulu gibi olanaklar, havuz, squash ve kapalı basketbol sahası gibi benzersiz seçenekler, yaşamı kolaylaştıran mağazalar, ve projenin ortasında yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı ile sakinlerimizin hayatın tadını çıkarmasını amaçladık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!