Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 19:31

- Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Güneş, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Eskişehirspor maçının 11'inde tek değişikliğe gitti - Beşiktaş'ta Quaresma 18 kişilik kadroda yer almazken, Kerim Frei ilk 11'de sahaya çıktı

Haberin Devamı


RİZE (AA) - Spor Toto Süper Ligin 25. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Eskişehirspor maçının ilk 11'ine göre tek değişiklik yaptı.

Güneş, siyah-beyazlıların Süper Lig'de geride kalan hafta Eskişehirspor ile oynadığı ve 3-1 kazandığı mücadelesinin 11'inde değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, sakatlıktan yeni kurtulan ve hafta içerisinde takımla 2 antrenmana çıkabilen Ricardo Quaresma'yı riske etmedi. Portekizli oyuncunun yerine Kerim Frei'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

Portekizli oyuncu maç öncesinde Veli Kavlak ile birlikte sahaya çıkarak takımdan ayrı yaklaşık yarım saat pas çalışması yaptı.


Haberin Devamı

- Kerim, bu sezon ilk kez 11'de


Teknik Direktör Şenol Güneş'in Quaresma'nın yerine oynattığı Krem Frei, Süper Lig'de bu sezon ilk kez ligde 11'de sahaya çıktı.

Ligde sonradan oyuna girerek 339 dakika sahada kalan Kerim, 3 gol atma başarısı göstermişti.


- Maça ilgi büyük


Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarını Rize deplasmanında yalnız bırakmadı.

Konuk takım seyircisi için 800 bilet ayıran yeşil-mavili yönetim Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında bu sayıyı bin 500'e yükseltiyordu.

Siyah-beyazlı taraftarlar da bu maçta kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.

Ev sahibi yeşil-mavili ekip de ilk kez Beşiktaş maçı ile beklediği taraftar desteğini arkasında buldu. Bu sezon ligde Çaykur Didi Stadı'ndaki maçlarını ortalama 3 bin 500 taraftara oynayan yeşil-mavili ekibe yaklaşık 11 bin taraftarı destek verdi.

Her iki takım taraftarları maç öncesinde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" şeklinde tezahüratta bulundu.


- Çaykur Rizespor cephesi


Ev sahibi ekip ligde kadro istikrarını Beşiktaş maçı ile üç maça taşıdı.

Teknik direktör Hikmet Karaman, Beşiktaş karşısına Kasımpaşa ve Bursaspor maçında sahaya sürdüğü 11 ile çıktı.

Haberin Devamı

Yeşil-mavili ekibin başarılı kalecisi Itandje ilk kez bu maçta kaptanlık bandını koluna geçirdi.

Beşiktaş, sahaya "112 Acil'i gereksiz meşgul etmeyin. Ambulans gecikmesin" yazılı pankart ile çıkarken ev sahibi ekip "Tüketiciyi Koruma Haftası kutlu olsun" pankartını taşıdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!