Çavuşoğlu da aday

Güncelleme Tarihi:

Çavuşoğlu da aday
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nde kongre yaklaşırken başkan adayları birer birer ortaya çıkıyor. Ömer Çavuşoğlu, ‘‘Kadıköy Grubu'nun desteğini istiyorum. Ama diğer gruplara da eşit uzaklıktayım’’ dedi.

F.Bahçe’de Ömer Çavuşoğlu, başkanlığa adaylığını koyduğunu resmen açıkladı. Çavuşoğlu, ‘‘Adaylığım bir kadro hareketidir’’ derken, hedeflerini ve planlarını anlattı. Çavuşoğlu, öncelikle başkan seçilmesi halinde Teknik Direktör Otto Bariç'le yola devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

‘‘Çünkü Otto Bariç Türkiye'deki en başarılı hoca. Futbolculara 90 dakika futbol oynatıyor. Hatta maçtan 30 dakika sonra bile futbolcular güçlü kalıyor. Futbolculara göre sistem kuruyor. İnatçı değil. Parreia sistemine kompleksi yok, inat yapmadan döndü.

F.Bahçe'nin sıkıntıya düşmemesi için Ali Şen'in yardımlarından istifade edeceğim Kendisine zevkle yardım isteyeceğim. Yılların dostuyuz. Mevcut yönetimden 2 kişiyi kadromda görmek istiyorum. Kadıköy Grubu'nun desteğini istiyorum ama diğer gruplara da eşit uzaklıktayım.

Oğuz ve Aykut'un artık futbolcu olarak işleri bitmiştir. Başka hizmetlere arzusu içinde olurlarsa kabul edilebilir. Ara transfer 15 Ocak'a kadar. Bu çok kısa bir süre, faydalı olamaz. Ama Başkan'ın isteği olursa, bütçeye uygun bir transfer yapılabilir.’

Öte yandan Kadıköy Grubu'ndan 5 üye, önce Ali Şen, daha sonra başkan adayları Ömer Çavuşoğlu, Aziz Yıldırım, Şadan Kalkavan ve Güven Sazak ile hafta içinde görüşerek programlarını isteyecek. Daha sonra içlerinden birini destekleme kararını alacak. Vefa Küçük ise aday olmayacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!