Cavcav ortalığı karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Cavcav ortalığı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2010 15:23

Thomas Doll, insanların dürüst değil yalancı olduğunu ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmelerin ardından Thomas Doll'un görevine son veren İlhan Cavcav, skandal bir kararın altına imza attı.

Cavcav, Doll ile dün anlaşarak 400 bin euro tazminatla yollarını ayırdı. Fakat Cavcav takımı, 150 bin euro tazminat vermemek için Doll'un yardımcısı Ralf Zumdick'e emanet etti. Bu gelişmeler üzerine Köln Spor Akademisi mezunu pro lisanslı antrenör Serdar Dayat ise görevinden istifa etti ve 40 bin tl'lik tazminatını alarak yardımcı antrenörün yardımcısı olmam dedi ve kulüpten ayrıldı.

Kulüp başkanı İlhan Cavcav, salı akşamı Serdar Dayat'ı yanına çağırarak ''Trabzonspor maçına takımı sen hazırlayacaksın'' demesine rağmen edinilen bilgiye göre Ralf Zumdick'in tazminatını vermemek için onu takımın başına getirmesi, yönetim kurulundan bazı isimleri rahatsız etti. Bazı yöneticilerin ''Serdar dayat gibi bir hoca varken Cavcav'ın Ralf'in parasını vermemek için bu şekilde davranması artık sağlıklı kararlar veremediğini gösteriyor'' yönünde eleştiride bulunduğu öğrenildi.

İlhan Cavcav'ın ise yakın çevresine ''Bu şekilde olmasını istemezdim ve Serdar Dayat'ın istifasına üzüldüm'' ifadesini kullandığı belirtildi.

İstifa eden Serdar Dayat ise, ''Türk Antrenörlerin hakkı yeniyor. Buraya birgün hoca olarak dönebilirim. Yaşananlara çok üzüldüm. Önce bana Trabzonspor maçına takımı sen hazırlayacaksın denildi, şimdi ise yardımcının yardımcısı ol denildi. Bunu kabullenmem mümkün değildi. Başkan Cavcav ile konuştum. İyi dileklerimizle ayrıldık'' açıklamalarında bulundu.

Görevinden alınan ve bugün yapılan basın toplantısı ile Gençlerbirliği macerası sona eren Thomas Doll, ''Türkiye'den iyi anılarla ayrılıyorum. Gençlerbirliği bende iyi anı olarak kalacak. Fakat burada yaşadıklarıma şaşırıyorum. Burada insanlar dürüst değil. Yalancı ve verilen sözlerde durulmuyor. Ben sadece işimi yapmaya çalıştım'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!