Cavcav başkan arayışında

Güncelleme Tarihi:

Cavcav başkan arayışında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 14:53

Gençlerbirliği'nin Başkanı İlhan Cavcav, şu anda Futbol Federasyonu yönetiminde bulunan Nihat Özdemir’e kulübün başkanı olmasını teklif ettiğini, ancak kabul edeceğini tahmin etmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Cavcav, sağlık sorunları nedeniyle yorulduğu bir süreçte görevi bırakmayı düşündüğünü belirtip, “Kulübe sahip çıkanlar oluyor. Onları tanıyorum. Onlara kulüp değil, 1 tane futbolcuyu dahi teslim etmek mümkün değil. Bunun için de fevkalade üzülüyorum. Ankara’da olup İstanbul’da Fenerbahçe’de, Galatasaray’da Beşiktaş’ta yöneticilik yapılması benim mantığıma göre doğru değil” diye konuştu. Cavcav, Mustafa Kaplan’ın ‘Aman şöyle adam, aman böyle adam’ diyerek aldırdığı futbolcuların maliyetinin aşağı yukarı 6-7 milyon avroyu bulduğunu ifade edip, şöyle konuştu:
“Bu parayı ödeyemeyiz. Oynatmadığımız futbolcuları göndermek istiyoruz fakat sözleşmeleri var ve gitmek istemiyorlar. Yeni sezon transferi için bir ekibi İran’a gönderdim. Teknik Direktör konusunda görüşmeye gerek yok. Sezon sonuna 6 maç var. Şu an da ‘gel anlaşalım’ demeyi doğru bulmuyorum. İbrahim Üzülmez’i almaya karar verdiğim zaman yönetimi topladım. Yönetime sorduğumda da kimse onay vermedi. ‘Bu arkadaşa güveniyorum başarılı olacağına inanıyorum ve böyle olmasını istiyorum’ deyince, yönetici arkadaşlarım refakat ettiler. Önümüzdeki sene taraftarımıza daha iyi bir Gençlerbirliği izletmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!