Carrusca piyangosu

Güncelleme Tarihi:

Carrusca piyangosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2006 00:00

İtalyan Udinese ve Catania kulüpleri, sarı kırmızılılara, "Size fark verelim, Carrusca’yı bize satın" teklifini getirdi. Adnan Polat ise ’Ribery kadar yetenekli’ dediği Arjantinli futbolcuyu kesinlikle satmayacaklarını söyledi.

GALATASARAY, durdu durdu, turnayı gözünden vurdu. Sarı kırmızılı yönetimin Arjantin’in Estudiantes takımından transfer ettiği Marcelo Carrusca, daha 1 dakika bile oynamadan prim yaptı.

Arjantinli sol kanat oyuncusunun FIFA lisanslı menajeri işadamı Ali Güven, Galatasaray’ın son yılların en çok ses getirecek transferlerinden birini yaptığını söyledi. Carrusca’nın henüz 22 yaşında olduğuna dikkat çeken Güven, "Carrusca Arjantin futbolunun yeni yıldız adaylarından biri. Galatasaray’ın dışında İtalya’dan Udinese ve Catania, İspanya’dan da Villarreal ve Cadiz takımları da onu istedi. Fakat ben Carrusca’nın Galatasaray’la anlaşmasını sağladım. Diğer takımlara gitseydi, yedek kalma olasılığı vardı. Galatasaray’da direkt oynayacağı için kendini gösterme fırsatı bulacak. Göreceksiniz, 2 yıl içinde dünyanın hayranlıkla izlediği bir futbolcu olacak" diye konuştu.

Carrusca bugün geliyor

G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat da titiz bir araştırma sonucunda aldıkları Carrusca’nın, takımdan olaylı bir şekilde ayrılan Ribery kadar yetenekli olduğunu ileri sürdü. İtalyan kulüplerinin Arjantinli futbolcuyu satın almak için kendilerine teklif getirdiğini söyleyen Polat, "Carrusca’ya vereceğiniz paranın daha fazlasını size verelim, onu bize satın dediler. Ancak biz Carrusca’yı kesinlikle satmayacağız" dedi.

Marcelo Carrusca, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için bugün saat 16.00’daİstanbul’a gelecek. Bu arada Arjantinli futbolcunun bonservis bedelini üstlendikleri öne sürülen Ülker Grubu, bu iddiayı yalanladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!