Carlos: Taraftarlarımıza layık olmaya çalışacağız

Güncelleme Tarihi:

Carlos: Taraftarlarımıza layık olmaya çalışacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2013 15:31

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yarın evinde yapacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen idmanda, ısınma hareketlerinin ardından futbolcular 3 ayrı grup halinde yarı sahada maç yaptı. Antrenman, yan top, şut ve frikik çalışmasıyla sona erdi. Carlos'un çalışma sırasında çektiği şutlar, idmanı izleyenlerin dikkatini çekti. İzinli oldukları için dünkü idmanda yer almayan Kamil Grosicki ve kaleci Korcan Çelikay'ın katıldığı antrenmanda, Timur Özgöz takımdan ayrı çalıştı. Özgöz'ün önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi. Golcü oyuncu Abdulkadir Özgen'in katılmadığı idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos, antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oyuncularından sadece Kamil Grosicki'nin hafta içi bir problemi olduğunu, onun da iyileştiğini söyledi. Torku Konyaspor maçında sahaya çıkacak kadroya akşam karar vereceğini ifade eden Carlos, "Mehdi'nin lisans işlemleri tamam, bu maçta bakacağız ona da. İlk 11'de seçmeye çalışacağız. Önemli olan herkesin forma savaşına girmesi ve elinden geleni yapması. Bu şekilde iyi bir takım kurmaya çalışacağız" diye konuştu.

Carlos, "Taraftarımız karşısında ilk maçımızı oynayacağımızdan dolayı çok mutluyum. Onlara layık bir maç oynamaya çalışacağız, eminiz ki onlar da stadı dolduracaktır" dedi.







Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!