Carlos Fenerbahçe'ye yüklendi

Güncelleme Tarihi:

Carlos Fenerbahçeye yüklendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2010 21:28

ROBERTO Carlos, Fenerbahçe'ye karşı savunmaya geçti: "Yaptıkları profesyonelce değil "

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, CARLOS İLE MAHKEMELİK OLDU

Fenerbahçe Kulübü, alacaklarına karşılık Roberto Carlos'u CAS'a şikayet ederken, Brezilyalı oyuncu bugün düzenlediği basın toplantısında kendisini savundu.

Parque São Jorge'de forma imza gününe katılan Fenerbahçe'nin eski sol beki kulübün resmi mağazasında yaptığı basın toplantısında, Sarı-Lacivertli yöneticilerin sözleşmeye kendisinden habersiz metin eklediklerini ileri sürdü ve Türkiye Spor Tahkim Mahkemesi'nin kendisine karşı eylem içinde olduğunu açıkladı.

1.500.000 Dolar değerindeki sözleşmenin feshi nedeniyle dosthane bir anlaşma yaptıklarını belirten Roberto Carlos'a göre sözleşmede fesih için bir ceza yoktu ama Fenerbahçe yöneticileri İngilizce belgede ona karşı aldatmaca yaptı. Türkiye'de oynadığı reklam bedellerinin de işin içine sokulduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Fenerbahçe'den hala alacağım var. Fenerbahçe ödemelerle ilgili olarak beklediğim kadar profesyonel hareket etmeyerek doğru davranmadı. Mukavelede sözleşmenin feshi halinde bir ceza bulunmuyordu. Ama İngilizce hazırladıkları sözleşmede böyle bir maddeyi yazmışlar. Bunu görmediğim için ben de imzaladım. Şimdi de benden para talep ediyorlar. Olsun ben öderim. Bu benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor. Ama ilk olarak bana olan borçlarını ödemeliler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!