Çantalar Mutlu’dan davet Özdemir’den

Tasarımcı Güneş Mutlu’nun 2008 yılında kurduğu çanta markasının yeni koleksiyonlarının tanıtımı için verilen davete, çok sayıda seçkin isim katıldı.

Haberin Devamı

Ekim ayı Ankara’da sosyal hayatın en yoğun olduğu dönemlerden biri. Gerek diplomatik davetler, gerekse cemiyet hayatının katıldığı özel etkinliklerle, oldukça yoğun günler yaşanıyor. Bu davetlerden biri de Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in gelini Aslı Özdemir’in ev sahipliğinde yapıldı. Tasarımcı Güneş Mutlu’nun 2008 yılında kurduğu çanta markası Mehry Mu’nun yeni koleksiyonlarının tanıtımı için verilen davete, çok sayıda seçkin isim katıldı.
Davet, Nenehatun Caddesi’ndeki Tayfun Mumcu mobilya mağazasında yapıldı. Figen Çarmıklı, Düriye Arseven, Mine Üçer, Beliz Büyükhanlı gibi isimlerin katıldığı davette Aslı Özdemir’i, kayınvalidesi Gülseren Özdemir de yalnız bırakmadı. Konuklar, markanın yaratıcısı Güneş Mutlu’dan çantalar hakkında bilgiler aldı.
Mutlu, çantalarını ‘Doğu’dan ilham alan modern tasarımlar’ olarak tanımlıyor. Kış koleksiyonunun renklerinin kiremit, hardal, bordo gibi Sonbahar renkleri olduğunu söyleyen tasarımcı, uğurlu olduğuna inanılan ‘Fatma’nın Eli’ ve ‘Selçuklu Güneşi’ motiflerini de sıklıkla kullanıyormuş.

Haberin Devamı

Uğruna Los Angeles’a otel yapacak

Wilma Elles, Almanya Milli Birliği’nin 23. Yıldönümü kutlamasına katılmak üzere Ankara’ya gelmişti. Elles’i, işadamı sevgilisi Kerem Göğüş de, yalnız bırakmadı. ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinin ardından birkaç sinema filminde rol alan Elles, şu sıralar iki diziyle görüşme içindeymiş. Ayrıca Los Angeles’ta da, bazı projelere dahil olacakmış. İstanbul-Los Angeles arası bol bol seyahat eden Elles’i, sevgilisi Kerem Göğüş de bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hatta Göğüş, sevgilisinin Los Angeles işi netleştiğinde bu şehre bir otel yatırımı yapmayı da düşündüğünü söyledi. Böylelikle Göğüş’ün Los Angeles’a gitmek için bir sebebi daha olacak.

Her ayın ilk Cuma’sı özel parti

Ramada Plaza Otel bünyesindeki No 4 Restoran, şimdiye kadar özel partiler ve organizasyonlarla adından söz ettirdi. Mekanın nezih ve şık atmosferine hafta sonları canlı müzik ve dj performansları eklenince popülerliği bir anda arttı. Restoran yeni sezondan itibaren her ayın ilk Cuma gecesi, özel bir parti yapacak ve o gece kulüp olarak hizmet verecek. Bir anlamda mekanın müdavimlerine jest amaçlı düzenlenen bu partilerde dj Can Hatipoğlu müzik yapacak. Bu partilerin ilki ise önceki gece gerçekleşti. İlk olmasına rağmen, oldukça yoğun bir katılım oldu. Restoranın işletmecileri, kaliteyi korumak adına her hafta sonu kulüp olarak hizmet vermek yerine ayda bir özel partiler düzenlemeyi tercih ettiklerini söylüyor. Haksız da değiller doğrusu.

Yazarın Tüm Yazıları