Cankurtaran Revivo

Güncelleme Tarihi:

Cankurtaran Revivo
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2001 00:00


Haberin Devamı

Dünya Kupası Grup eleme maçlarında fovori takımlar galip gelirken, F.Bahçe'nin yıldızı Liechtenstein karşısında şov yaptı, İsrail'i farklı galibiyete taşıdı. Tek sürprizi Almaya’dan 1 puan alan Finlandiya gerçekleştirdi.

Futbol dünyası şu sıralar 2002 Dünya Kupası'na kilitlendi. 8 grupta oynanan maçlarda favoriler rakiplerini bir bir yenip grup liderliği için avantajlı duruma gelirken, ülkemizde top koşturan yıldızlar da takımlarını sırtlıyor. F.Bahçe'nin yıldızı Revivo, Liechtenstein karşısında perdeyi açan golü atarken, 3-0'lık galibiyetin de mimarı oldu.

Yugoslavya Milli Takımı'nın Rusya ile dün gece yaptığı, 1-1 beraberlikle sonuçlanan Dünya Kupası Eleme Grubumaçı için Moskova'ya gelen Fenerbahçeli Nikola Lazetiç ve Zoran Mirkoviç'e, Moskova'daki Fenerbahçeli taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. 2 futbolcu, Aziz Yıldırım'ın başkanlıktan istifa etme kararına çok şaşırdıklarını söylediler. Yugoslav futbolcular, Yıldırım'ın geri döneceğinden umutlu olduklarını kaydettiler. Fenerbahçeli taraftarların iki futbolcuya hediyeler vermeleri, sevgi gösterilerinde bulunmaları, Yugoslav kafilesindeki diğer futbolcuları ve teknik heyeti de sevindirdi. Karşılaşmada, Lazetiç 75, Zoran Mirkoviç de 85 dakika oynadı.

1.Grup: Faroe Adaları-İsviçre: 0-1, Slovenya-Lüksemburg: 2-0; 2.Grup: İrlanda Cum-Portekiz: 1-1, Estonya-Hollanda: 2-4; 3.Grup: İzlanda-Malta: 3-0, K.İrlanda-Bulgaristan: 0-1, Danimarka-Çek Cum: 2-1; 5.Grup: Ermenistan-Belarus: 0-0, Galler-Polonya: 1-2, Ukrayna-Norveç: 0-0; 6.Grup: Hırvatistan-San Marino: 4-0, Belçika-Letonya: 3-1; 7.Grup: Liechtenstein-İsrail: 0-3; İspanya-Bosna Hersek: 4-1; 8.Grup: Romanya-Macaristan: 2-0, Gürcistan-İtalya: 1-2; 9.Grup: Yunanistan-Arnavutluk: 1-0, Finlandiya-Almanya: 2-2.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!