Çankırı'da 'Her şey Sende Gizli' paneli

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda Her şey Sende Gizli paneli
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 17:07

Çankırı'da 'Her şey Sende Gizli' paneli

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 'Her şey Sende Gizli' paneli gerçekleştirildi.

100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Panele Vali Mesut Köse, Vali Yardımcısı Zeki Karaca, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Altıntaş, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, daire müdürleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan misafirler ve vatandaşlar katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım yaptığı konuşmada, "Kadın, toplumun en önemli, en etkili unsurudur. Kadının ilerlemesi demokratikleşme sürecinin en önemli adımlarından biridir. Demokratik ileri bir toplum için kadınların siyasi, sosyal ve ekonomik alanda güçlü hale gelmesi, etkinlik alanlarının genişletilmesi en önemlisi eğitim, sağlık, siyaset gibi birçok alanda fırsat eşitliği sağlanması ülkemizdeki toplumsal yapının güçlenmesi ile doğru orantılıdır" dedi.

Vali Mesut Köse ise konuşmasında, "İnsanlık için en güzel örnek sevgili peygamberimiz. Peygamberimiz hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış gösterdi, hiçbir zaman kötü davranmadığını, güler yüzlü oldu. Atatürk'ün cumhurbaşkanımızın ve Devletimizin kadınlara verdiği değeri hepimiz biliyoruz. Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler üstlendi. Kadınlarımızın Cumhuriyetle birlikte önemli kazanımları oldu. Osmanlı dönemimde kadınlara verilen değer, Cumhuriyet döneminde onlara verilen birçok hak ile daha da arttı" dedi.

Açılış konuşmaları sonrasında panalistler; Jeomorfolog Ayşe Akbaba 'Zordur bu coğrafyada kadın olmak ve Kahraman Kadınlarımız', Yaşam Koçu Nalan Durmuş Her şey sende saklı ve Kadın olmak bilge olmaktır', Reiki Uzmanı Serpil Turan 'Keşif Yolculuğu' hakkında sunum yaptılar. Yılın Kadını seçilenlere hediyelerin ve ödüllerin verilmesi ile program sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!