Caniggia 2006'da oynamak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Caniggia 2006da oynamak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2005 17:58

İtalya'90'ın yıldızlarından Arjantinli milli futbolcu Claudio Caniggia, Almanya'da düzenlenecek 2006 Dünya Kupası'nda oynamak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

38 yaşındaki Caniggia, Mitre radyosuna verdiği demeçte, “Dünya Kupası'nda oynamak hayalim. Daha emekli olmadım, devam etmek istiyorum. Günde iki antrenman yapıyorum. Bir ya da iki yıl daha futbol oynayabilirim” diye konuştu.

1987-2002 yılları arasında Arjantin'in mavi-beyazlı milli formasını 50 kere giyen ünlü forvet, bu maçlarda toplam 16 gole imzasını koymuştu.

20 yıllık kariyeri boyunca River Plate, Boca Juniors, Verona, Atalanta, Roma, Dundee, Glasgow Rangers ve Benfica klüplerinde oynayan Caniggia, sözlerini, “Bir süredir oynamıyorum ve kendimi yorgun hissetmiyorum. Dünya Kupası için form tutmaya çalışıyorum. Bu benim hayalim. Bir rekora imza atacağım. Matthaeus 39 yaşında Dünya Kupası'nda oynamıştı. Bunu ben de başarabilirim” diye tamamladı.

Haberin Devamı

Caniggia, 1990 Dünya Kupası'nda takımının Brezilya'yı elemesini sağlayan golle ve uzun süredir gol yemeyen İtalyan kaleci Walter Zenga'ya attığı ters kafa golüyle hafızalarda yer etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!