Caner'in açıklaması içimi burktu

Güncelleme Tarihi:

Canerin açıklaması içimi burktu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2010 10:43

Galatasaray’ın eski 2. Başkanı Semih Haznedaroğlu, Galatasaray Yönetimi’ni tebrik etmek gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Haznedaroğlu, Futbol AŞ ile Sportif AŞ’nin birleştirilmesinin çok zor bir iş olduğunu belirterek, böylesine zor bir işi başaran yönetim kurulunun tebrik edilmesi gerektiğini ifade etti ve şunları söyledi:

“Futbol AŞ ile Sportif AŞ’nin birleşmesi hem kanunen hem de Galatasaray’ın menfaatleri açısından zorunlu hâle gelmişti. Bu çok zor bir işti ve bu birleşme için büyük bir para lazımdı. Bu birleşme yönetimin gösterdiği büyük bir başarıdır. Bunu herkesin açıkça söylemesi gerekir. Yönetim birleşme için gerekli finans kaynaklarını buldu. Hukuki bakımdan da bu birleşmenin olmasını sağlayacak zemini hazırladılar. Hiçbir defosu olmayan, Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda olacak büyük bir şirket meydana geldi. Bu büyük bir başarıdır. Yöneticiler kutlamak gerekir. Umarım bundan sonra gelirleri öyle arttırırlar ki Galatasaray’ın finansal zorlukları ortadan kalkar.”

Haberin Devamı

TRANSFERLER İYİ AMA FUTBOL TAKIMI İYİ MOTİVE EDİLİYOR MU?

Galatasaray’ın yaptığı yerli transferlerin isabetli olduğunu belirten Semih Haznedaroğlu, futbol takımının motive edilmesi konusunda bazı eleştiriler getirerek, “En iyi futbolcuları da alsanız bunlar insandır. Futbol takımının iyi yönetimi, futbolcuların motive edilmesi Florya’nın havası, takım içerisinde yaratılacak aidiet duygusu, futbol şubesinin yönetim faktörü bu transferler kadar önemli… Siz en meşhur adamları dahi alsanız, gerekli motivasyonu vermiyorsanız o takıma, başarıya gidemezseniz” dedi.

FUTBOLCULAR TEDİRGİNLİK YAŞIYOR OLABİLİR

Eski yıldızların takımla yollarının ayrılmasından kaynaklanan bazı endişelerinin olduğun dile getiren Haznedaroğlu, “Galatasaraylı olarak bir endişem var. Eskiden kritik maçlarda kendilerinden çok şey ortaya koyup, Galatasaraylıyım diyerek maçlar kazananlar vardı. Şimdi onlar yok. Bunun sebebi Galatasaray’a büyük hizmet eden eski yıldızlarının ayrılışı, kulübümüzün etik ve değerine yakışır şekilde olmamıştır. Bu şimdiki futbolcuları da etkiledi. Onlara bu muameleyi yapan yönetim bana da yarın aynı şeyi yapar endişe taşırlar. Feldkamp, bırakıp gitti, o dönemin takımın ağabeyleri takımı ateşledi Galatasarayımız 6 maçını da kazanar şampiyon oldu. Ertesi sene o ağabeyler gönderildi” dedi.

Haberin Devamı

CANER ERKİN’İN AÇIKLAMALARI İÇİMİ BURKTU

Caner Erkin’in “Zaten Fenerbahçeliydim” açıklamasına da değinen Semih Haznedaroğlu, “Galatasaraylılık duygusunu yaratmak gerekiyor. Şimdi Caner Erkin’e bakın. Galatasaray’da oynadı, şimdi çıkıp ‘ben zaten Fenerliydim’ diyor. Bu açıklama hoşuma gitmedi. İçim burkuldu. İşte Galatasaraylılık duygusunu yaratmak burada işe başlıyor” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!