Caner transferi Pazartesi bitebilir

Güncelleme Tarihi:

Caner transferi Pazartesi bitebilir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2009 16:43

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Radyospor'a yaptığı açıklamada, kadrolarına katmak istedikleri Caner Erkin için kulübü CSKA Moskova ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlularından Murat Yalçındağ, UEFA Avrupa Ligi'nde Panathinaikos, Dinamo Bükreş ve Sturm Graz ile birlikte yer aldıkları grubu ilk sırada tamamlayacak güçte olduklarını söyledi.

Yalçındağ, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde gösterdikleri performansla gruplara katılmayı başardıklarını hatırlatarak, “Şimdi hedefimiz gruptan çıkmak ve Avrupa yürüyüşümüze devam etmek. Hiçbir rakibi küçümsemiyoruz ama Galatasaray bu grubu zirvede bitirecek güçtedir. Sezon başı olmasına karşın takım olarak üstüne koyarak gidiyoruz. Bir kaç maç sonrasında çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın “Sihirbaz yöneticiler yetiştirdik” demecinin sorulması üzerine Yalçındağ, şunları kaydetti:
“Başkanım sağolsun bizleri çok onore etti. Aslında bu tam anlamıyla bir ekip çalışmasının ürünü. Sayın Başkan bu konuda sağolsun hep bizi ön plana çıkarıyor. Ama unutmayalım ki, geri planda her şeyin başında başkanımız var. Ama transferde Haldun Üstünel'i gerçekten biraz öne çıkarmak gerek. Herkes emin olabilir ki, Haldun Üstünel çok üst seviyede bir çaba ve çalışma gösterdi. Sağlığını bile ortaya koyarak bu transferleri yaptığını söyleyebilirim. Bu nedenle sihirbaz kelimesi Haldun'a gerçekten çok yakışıyor.”

Haldun Üstünel'in çok becerikli bir yönetici olduğunu dile getiren Yalçındağ, “Ben İstanbul'daydım, o yurt dışındaydı sürekli. İnanılmaz bir kabiliyeti var, karşısındaki kişiyi çok iyi derecede ikna etmeyi başarıyor. Galatasaray'ı, Türkiye'yi, İstanbul'u her detayıyla anlatıyor.

Galatasaray Lisesi'nden başlıyor anlatmaya ve günümüze kadar geliyor. Bu nedenle onun hakkını yememek gerek diyorum ve açıkçası ekliyorum; Haldun'u kimseye yedirtmem. Gerçekten bu transferlerde Haldun'un çok büyük bir başarısı var” değerlendirmesinde bulundu.

SEZGİN: “CANER'İN TRANSFERİ PAZARTESİ GÜNÜ BİTEBİLİR”

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Radyospor'a yaptığı açıklamada, kadrolarına katmak istedikleri Caner Erkin için kulübü CSKA Moskova ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Sezgin, “Her iki cepheyle görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmazsa bu futbolcunun transferi en geç pazartesi günü bitebilir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!