Caner Fenerbahçeli mi?

Güncelleme Tarihi:

Caner Fenerbahçeli mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2010 13:36

Galatasaray'ın sezon başında CSKA Moskova'dan kiraladığı Caner Erkin, GSTV'de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Eski Real Madridli Ankaragücü'ne geliyor... / Haber-Galeri

İşte F.Bahçe'nin Dentinho teklifi / Haber-Galeri

Ünlüler hangi takımı tutuyor / Haber-Galeri

İngiltere Tugay Kerimoğlu'nu konuşuyor

Sarı-kırmızılı takımda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Caner, bir televizyon programına yaptığı iddia edilen "Fenerbahçeliyim" sözüne açıklık getirdi.

Caner kendisine yöneltilen, "Bazı sitelerde senin ağzından Fenerbahçeli olduğuna dair açıklamalar yapıldı. Bu konuda neler söylemek istersin?" sorusuna şu cevabı verdi: "Tek cevabım var. Şu anda hangi kulüpte oynadığım belli zaten."

“GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM. GALATASARAYLI CANER OLMAK İSTİYORUM”

Haberin Devamı

Galatasaray'a ilk geldiğinde oynayamamaktan duyduğu üzüntüyü dile getiren Caner, “Oynayamamak beni üzüyordu. Şimdi oynamaya başladım. Galatasaray büyük kulüp. Oynamasam da bu saatten sonra ne CSKA Moskova'ya dönmek, ne de başka bir kulübe gitmek istiyorum. Kafamda sadece Galatasaray var, başarılı olmak, şampiyon olmak, Avrupa Ligi kupasını kaldırmak var. Sezon sonunda bonservisimi aldıkları takdirde Galatasaray'da kalmak istiyorum” dedi.

İspanya veya İngiltere'de oynamak istediğini, ancak kendisini “Galatasaraylı Caner” olarak tanıtıp gitmek istediğini ifade eden genç futbolcu, “Büyük konuşmamak gerekir, ama böyle bir imkan olursa, bu liglerde oynamak istiyorum” diyerek gelecekle ilgili düşüncelerini anlattı.

Dos Santos'un gelmesiyle formasını kaybetme korkusu yaşamadığını, bunun ancak forma rekabetini artıracağını belirten Caner, “Sabırlı olmak gerekiyor. Buraya geldiğimde de sabrettim, çünkü oynadığım veya oynamadığım zamanlar oldu. Sabredip, oynama şansı geldiğinde o şansı çok iyi kullanmak gerek. Bir dakikalığına bile oyuna girsek, elimizden gelen her şeyi yapacağız ki hocamız da bunu görüp bizi oynatacak veya oynatmayacak” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER

  

Haberin Devamı

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!