Caner: BeÅŸiktaÅŸ'a gelmeyi istiyordum

Güncelleme Tarihi:

Caner: BeÅŸiktaÅŸa gelmeyi istiyordum
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 09, 2008 16:02

Bir süredir ismi Beşiktaş ile anılan ancak daha sonra pahalı olduğu için transferinden vazgeçilen Caner Erkin, "Beşiktaş'a gelmeyi ben de istiyordum" dedi.

Haberin Devamı

Rusya'nın CSKA Moskova takımında oynayan Caner Erkin, takımının hazırlık kampına katılmak için Moskova'ya gitti.

Transfer sezonunun başlaması ile birlikte adı Beşiktaş kulübü ile anılan, ancak bonservisinin pahalı olması nedeniyle Beşiktaş'ın vazgeçtiği Caner, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini söyleyen Caner, "Böyle bir durum vardı ama kulübüm izin vermedi. Kulübümle dört yıllık daha sözleşmem var. Benim için inşallah bu sene daha iyi olur. Şu an zaten hazırlık kampına gidiyorum. Bu sene bütün sezon oynamak istiyorum takımda.Geçen sene sezon başı kampına katılamadım.Farkı bir ülke sonuçta.Bunlarında takıma giremememde etkileri var. İnşallah bu sezon orada forma şansı bulurum.Takımda forma şansı bulursam Fatih Hoca'da beni Milli takıma çağırır" dedi.

Caner ayrıca Vestel Manisaspor'dan arkadaşı Holosko 'nun BeÅŸiktaÅŸ'a transferi için, "Holosko iyi bir oyuncu derken. BeÅŸiktaÅŸ için yararlı olur" diye konuÅŸtu. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!