Çanakkale'de Ercan Adsız anıldı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkalede Ercan Adsız anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 19:29

Çanakkale'de Ercan Adsız anıldı

Haberin Devamı

Burak GEZEN-Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE'de, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyesi yaklaşık 200 kişilik grup, geçen yıl 10 Ekim'de Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Emek Partisi Çanakkale İl Başkanı Ercan Adsız'ı andı.
Golf Çay Bahçesi önünde toplanan grup, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin resimlerinin yer aldığı ve üzerinde 'Katilleri tanıyoruz, unutturmayacağız' yazılı pankart ile bu saldırıda hayatını kaybeden Emek Partisi Çanakkale İl Başkanı Ercan Adsız'ın fotoğraflarını taşıyarak yürüyüşe geçti. Grup, polisin geniş güvenlik önlemleri arasında sloganlar atarak kordon boyundan İskele Meydanı'na kadar yürüdü.
İskele Meydanı'nda toplanan grup, Barışın Kanatları ismini taşıyan kelebek anıtı önüne Ercan Adsız'ın resimlerini ve yanına da karanfilleri bıraktı. Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Telat Koç'un, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenler anısına okuduğu basın bildirisinin ardından, kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!