Çanakkale yolcuları Yenimahalle’de

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale yolcuları Yenimahalle’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2018 10:49

Çanakkale yolcuları Yenimahalle’de

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi’nin kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye götürdüğü Şentepeli kadınlar, Başkan Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Çanakkale'nin tarihi ve turistik yerlerini gezme imkânı buldukları için  Başkan Yaşar’a teşekkür eden konuklar, Yaşar’a el yapımı Atatürk portesi hediye etti. 66 yaşındaki Şentepeli Gülsade Özler, “Tarih kokan şehirde, geçmişe ve tabiatın doyumsuz güzelliği ile unutulmayacak bir yolculuk yaşadık. Bizlere bu olanağı sağladığınız için minnettarız” dedi. Belediyenin çalışmalarıyla Şentepe’nin eski halinden eser kalmadığını da ifade eden Özler, “Siz gelmeden önce Şentepe’de oturmak vatandaşların tercih ettiği bir durum değildi. Şimdi ise Şentepe Yenimahalle’nin tercih edilen bölgeleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Her geçen gün gelişen modern bir mahallede yaşıyoruz” diye konuştu.

‘ÜLKEMİZİN GÜZELLİKLERİNİ GÖRÜYORLAR’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, evlerinden çıkamayan vatandaşlara geziler düzenlemenin sosyal belediyecilik anlayışının gereği olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, “Her sene binlerce vatandaşı gezilere götürüyoruz. Bu sayede vatandaşlar gittikleri yerlerde oranın tarihi, coğrafyası ve kültürü hakkında bilgi sahibi olarak, ülkemizin güzelliklerini görüyorlar” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!