Cana giderken de kazandırdı

Güncelleme Tarihi:

Cana giderken de kazandırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2011 00:00

Galatasaray’dan ayrılarak Lazio’ya transfer olan Loric Cana’nın menajeri Ceylan Çalışkan, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, Arnavut futbolcunun geçen sezon performansının yüzde 30’yla oynadığını; ancak giderken bile Galatasaray’a zarar ettirmediğini ayrıca, Muslera gibi çok önemli bir kalecinin transferinin gerçekleşmesini sağladığını söyledi.

Haberin Devamı

Çalışkan, “Cana’nın kalitesini bütün Avrupa biliyor. Pazarı çok yüksek; ancak geçen sezon kulübün içerisinde bulunduğu şartlardan dolayı başarılı olamadı. Kapasitesinin yüzde 30’u ile oynadı. Fakat tabii ki burada önemli olan Galatasaray’a zarar ettirmeden tekrar Lazio gibi bir kulübe gitti. Lazio, Loric Cana’yı transfer ettiği için çok mutlu. Ayrıca Muslera gibi çok önemli bir kalecinin Galatasaray’a kazandırılmasına vesile oldu. Lazio, Cana’yı alabilmek için daha 1 sezon mukavelesi olan Muslera gibi bir kaleciye Galatasaray’a gitmesi için baskı yaptı” diye konuştu.  

MUSLERA DÜNYANIN EN İYİ 4 KALECİSİNDEN BİR TANESİ

Fernando Muslera’nın çok önemli bir transfer olduğunu belirten Ceylan Çalışkan, “Muslera şu anda dünyanın 4-5 iyi kalecisinden bir tanesidir. Üstelik henüz 25 yaşında ve her zaman satabileceği değerli bir futbolcu. Birkaç organizasyonda oynadıktan sonra Türkiye’de ondan bahsedilmeye başlandı; ama o zaten dünyanın bildiği bir kaleciydi. Sadece Copa America’da iyi performans sergiledi diye bu duruma gelmedi. Geçen sezon da herkes biliyor ve onu almak istiyordu. İtalya’da da çok iyi oynadı” dedi.

Haberin Devamı

EBUE PEK ÇOK KULÜBE TEKLİF EDİLİYOR

Galatasaray’ın transfer listesinde olduğundan bahsedilen Ebue’yi iyi tanıyan Çalışkan, “Arsenal, Emmanuel Ebue’yi istemiyor. Pek çok kulübe teklif edildi; ama Galatasaray’ın sağ beke ihtiyacı var mı? Onu bilmiyorum. Net bildiğim Arsen Wenger onu düşünmüyor ve Ebue Avrupa’da pek çok kulübe teklif edildi. Ebue iyi bir oyuncu; ama fiyatına bakmak gerekiyor. İhtiyacınız var mı yok mu. Bunu iyi tespit etmek gerekiyor” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!