Çamlıyayla'da eğlenceli gece

Güncelleme Tarihi:

Çamlıyaylada eğlenceli gece
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 15:16

Çamlıyayla'da eğlenceli gece

Haberin Devamı

MERSİN'in Tarsus İlçe Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Şenlikleri'nin Çamlıyayla bölümünde Gölge Grubu ilizyon gösterisi isundu. İlisyonist Aref'in performansı ilgiyle izlenirken, Atilla Yılmaz da müziği ile coşturdu.
Yaz Şenlikleri’nin 3'üncü bölümü Çamlıyayla İlçesi'ndeki pazar yerinde gerçekleşti. Etkinliği katılan Çamlıyayla Belediye Başkanıİsmail Tepebağlı, Tarsus Belediyesi’nin kendilerine her türlü desteği verdiğini belirterek, "Önümüzdeki ağustos ayı içerisinde 3 etkinlik daha yapacağız. Birincisi 12 Ağustos’taki İğne Oyası Festivali, ikincisi 25-26-27 Ağustos’taki Uluslararası Motor Festivali ve üçüncüsü 29 Ağustos’taki Karakucak güreşleridir. Sizleri şimdiden davet ediyorum" dedi.
Yaz Şenliği’nin ücüncü bölümünü Çamlıyayla Belediyesi ile birlikte yaptıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da şöyle konuştu: "Din, dil, ırk ayrımı yapmadan eşit belediyecilik anlayışıyla hizmet ediyoruz. Belediyecilik dokunmaktır, ayrım yapmadan çalışmaktır. Bizler her zaman Çamlıyayla’nın yanındayız."
Konuşmalardan sonra sanatçı Atilla Yılmaz sahne aldı. Yılmaz seslendirdiği parçalarla izleyenleri coşturdu. Game Of Gölge Grubu'nun gösterisi ise ilgiyle izlendi. Son olarak sahne alan ilizyonist Aref performansı ile büyük alkış aldı.

Tolunay DUMAN / TARSUS(Mersin), (DHA)

FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!