Çamlıdere'de 3 ev, 1 samanlık ve 40 kovan arı yandı

Güncelleme Tarihi:

Çamlıderede 3 ev, 1 samanlık ve 40 kovan arı yandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 10:31

Çamlıdere'de 3 ev, 1 samanlık ve 40 kovan arı yandı

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/ÇAMLIDERE(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çamlıdere İlçesi'ne bağlı Eldelek Köyü'nde dün akşam saatlerinde çıkan yangında 3 ev, bir samanlık ve 40 arı kovanı yandı.
Yangın, Çamlıdere'ye 13 kilometre uzaklıktaki Eldelek Köyü'nde öğleden sonra saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Kamil Altay'a ait evde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın bir anda büyüdü ve bitişiğindeki Mehmet Ali Korkmaz ve Ahmet Altay'ın evleri ile Kemal Korkmaz'ın samanlığına sıçradı. Önce köy halkının müdahalede bulunduğu yangına haber verilmesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ile Orman İşletmesi'ne ait arozözler gelerek müdahalede bulundu. 
Çıkan yangında 3 ev, bir samanlık ve 40 kovan arı yandı. Yangın yerine giden Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, incelemelerde bulundu. İtfaiyenin olay yerine 45 dakika geç geldiğini belirten köylüler, "Bir itfaiye geldi, suyu bitti. Burası Çamlıdere'ye 13 kilometre uzaklıkta bir köy. 15 dakikada bir aracın burada olması lazım, ama 45 dakikada geldi. Yangın, diğer evlere sıçrayıp büyüdükten sonra bir sürü itfaiye ve su tankeri geldi" iddiasında bulundular.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!