Cahide’ye hayran kaldı

İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Cahide, özel gecelerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Her hafta uluslararası bir ünlüyü sahnesinde ağırlayan Cahide’nin bu haftaki konuğu Square Group için İstanbul’a gelen Katy Garbi oldu. "Esena Mono" adlı şarkısıyla tanınan Yunanistan’ın ünlü şarkıcısı Garbi, Cahide’nin şov ekibine ve yemeklerine hayran kaldı. Ziynet Sali’nin şarkılarına da eşlik eden Garbi, yaz aylarında Türkiye’ye tekrar geleceğini söyledi.

Eğlenceye koştu

Bir süredir gece gezmelerine ara veren Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta sonu, yaz sezonunu yeni açan Ortaköy’deki Anjelique Bar’a girerken objektiflere takıldı. Kanal 1’de Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başladıktan sonra İstanbul gece hayatında görünmemeye dikkat eden Akkaya, kız arkadaşlarıyla birlikte eğlendi.

360’da çaldı

Dünyanın en ünlü kadın DJ’i ve vokalisti olarak tanınan Rachael Starr, geçtiğimiz hafta sonu canlı vokal ve DJ performansı sergilediği 360 İstanbul’da hayranları ile buluştu. Türkiye dahil tüm dünya listelerinde "Till There Was You" isimli şarkısıyla uzun süre zirvede kalan Starr, çello ve ses üzerine eğitim alarak müzik hayatına başladı.

İstanbul’a geliyor

Merakla beklenen "Scarlet" adlı dizinin dünya prömiyeri 6 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak. Aksiyon ve gizem yüklü TV dizisinin seksi oyuncusu Natassia Malthe de dizinin tanıtımı için İstanbul’a gelecek. 150 kişilik ekibin çalışmasıyla ortaya çıkarılacak gece için Natassia Malthe de özel dersler alıyor. Katılacak konuklara büyük sürprizlerin hazırlandığı gecede Malthe’nin de sürpriz bir gösteri yapacağı konuşuluyor. 6 Mayıs günü Suada’da gerçekleşecek ’Scarlet’ dizisinin dünya prömiyeri için Türkiye’den 300 kişi geceye davet edildi.

Yeni mağazasında

DKNY yeni mağazasına taşınarak sezona coşku dolu bir başlangıç yaptı. Nişantaşı’nın hareketli sokaklarından biri olan Atiye sokaktaki mağaza açılışına Siren Ertan, Deniz Berdan, Edvina Özyeğin gibi cemiyet hayatının tanıdık simalarının dışında DKNY Uluslararası Pazarlama Müdürü Ul Cho, Görsel Yönetmeni William Tse, Uluslararası Satış Danışmanı Veronica Rocha de Cruz ve Ankara DKNY mağazası sahibi Boğaç Üner katıldı. Davetlililer şampanya ve DJ performansı eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.

Sadece iki konser

İngiltere’nin dünya müziğine en büyük armağanlarından biri olan, grubun beyni Ian Anderson’ın flütüyle müzik tarihine damgasını vuran ve bu yıl 40. sanat yılını kutlayacak Jethro Tull, iki konser için Türkiye’ye geliyor. "Thick As a Brick", "Too Old to Rock’n Roll: Too Young To Die", "Bouree", "Aqualung", "Living in the Past", "Steel Monkey" ve "Locomotive Breath" gibi onlarca hit parçaya imza atan grup, 6 Haziran’da İstanbul Arena’da, 8 Haziran’da Hacettepe Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.

Annelik beni törpüledi

Gazeteci-yazar Elif Şafak, 18 aylık kızı Şehrazat Zelda’yla birlikte yaşama bakışının değiştiğini, en önemlisi anneliğin kendisini törpülediğini söyledi. Prof. Dr. Bengi Semerci’nin hazırlayıp sunduğu, pazar günleri TRT 1’de yayınlanan Yaşam Sohbetleri programında ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan Şafak, "Her bir çocuk ayrı bir macera demek. Her biri bana farklı şeyler öğretecek. Anneliği çocuktan çok şey öğrendiğim bir süreç olarak görüyorum. Kızım tarafından eğitildiğimi söyleyebilirim" dedi.

Papatyalardan ilham aldı

Şebnem Çapa, Chez-Bo markasının ilkbahar-yaz koleksiyonunu geçtiğimiz gün Çukurcuma’daki atölyesinde tanıttı. Çapa’nın "Hayatım Papatya" adını verdiği 70 parçadan oluşan koleksiyonu, moda tutkunu ziyaretçiler tarafından büyük beğeni gördü. Çapa’nın, kumaşını Hindistan ve Hong Kong’tan aldığı ve her modelden yalnızca bir tane ürettiği papatya temalı tasarımları adeta kapışıldı.

Dünya beşincisi oldular

Dünya Zeka Oyunları Federasyonu’nun bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Dünya Sudoku Şampiyonası, 14-17 Nisan tarihlerinde Hindistan’ın Goa kentinde düzenlendi. İki gün boyunca çekişmeli süren yarışmalarda Türkiye; Çek Cumhuriyeti, Japonya, Almanya ve Amerika’nın ardından beşinci olmayı başardı. Böylece Türkiye zeka oyunlarında hatırı sayılı ülkeler arasında yer alan Macaristan, Hollanda, Fransa ve Belçika gibi ülkeleri de arkasında bıraktı. Yarışmaya 30 ülke katıldı.

Rus bale yıldızları TİM’de

Dünyaca ünlü Bolşoy Balesi, 8 prima ve premier başdansçısı ile 25 kişilik corps-de-ballet’den oluşan 46 kişilik dev kadrosuyla Türkiye’de ilk kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde yalnızca 3 gösteri için TİM-Maslak Show Center’da olacak. Biletler, Biletix’te satışa sunuldu.

Kampanyaya destek

Migros, P&G ve Özel Olimpiyatlar Türkiye işbirliğiyle düzenlenen kampanya, beşinci yaşını kutluyor. Dört yılda 2 bin zihinsel engelli sporcunun yetişmesini sağlayan kampanya, bu yıl 500 zihinsel engellinin daha yaşamını sporla değiştirmeyi hedefliyor. Kampanya kapsamında, zihinsel engelli futbol takımımızın 2-8 Mayıs tarihlerinde Avusturya, İsviçre, Almanya ve Liechtenstein’da gerçekleşecek Özel Olimpiyatlar Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmasına da destek veriliyor. 4 Haziran’a kadar sürecek kampanyanın 5. yılındaki süreç ve hedeflerini paylaşmak için bugün Parkorman’da bir basın toplantısı düzenlenecek. Basın toplantısına Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı ve Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği Başkanı Necmettin Aydın, İbrahim Kutluay, Deniz Seki ve Volkan Severcan da katılacak.
Yazarın Tüm Yazıları