Cagliari, Bruno Alves'i açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Cagliari, Bruno Alvesi açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 11:35

İtalya Serie A takımlarından Cagliari, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Bruno Alves'i transfer ettiğini resmen açıkladı.

Haberin Devamı

İtalya’da ikinci futbol ligi Serie B’yi şampiyon tamamlayarak bir sezon aradan sonra yeniden Serie A’ya yükselen Sardunya adası takımı Cagliari, defansını Alves ile takviye etti.

Cagliari’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sahada bugüne kadar dünyanın önemli forvetleriyle mücadele etmiş, tekniği, fiziksel gücüyle gerçek bir savaşçı" olarak tanımlanan 34 yaşındaki Alves ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Cagliari, Bruno Alvesi açıkladı

Açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi deneyimi olan ve Portekiz Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan deneyimli isimle 30 Haziran 2018’e kadar sözleşme imzalandığı ve 1 yıl da opsiyon hakkı bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

2013'te geldiği Fenerbahçe’de 3 sezon forma giydikten sonra bu sezon ayrılan Alves, İtalyan takımına bonservissiz transfer oldu.

Sarı lacivertli kulüpten 3 yılda 7.5 milyon Euro alan Portekizli futbolcu, yeni takımından 2 yılda 2.8 milyon Euro kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!