Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu KORT Dergisi'ne konuştu

Güncelleme Tarihi:

Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu KORT Dergisine konuştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 13:41

Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu KORT Dergisi'ne konuştu

Haberin Devamı

Çağla Büyükakçay: TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ı sabırsızlıkla bekliyorum.

İpek Soylu: Seyircimizin desteği ile TEB BNP Paribas İstanbul Cup Türkiye adına güzel geçecek.

Kort Dergisi, Rasim Kara ve Mehmet Ekşi'nin tenis kortlarında estirdiği fırtına, Sharapova'nın "yok artık" dedirten itirafına kadar dolu içeriği ile Nisan sayısını tenisseverlerin beğenisine sundu

İSTANBUL-DHA Nisan ayının son haftasında TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta Eugenie Bouchard ve Elina Svitolina gibi önemli isimlere karşı şampiyonluk mücadelesi verecek tek kadınların 'son şampiyon'u Çağla Büyükakçay ve geçen yıl çiftlerde kupayı havaya kaldıran İpek Soylu, Kort dergisine konuştu, çarpıcı ifadeler kullandı... Her iki sporcu da kupaların yine İstanbul'da kalacağına olan inancını dile getirdi. Çağla, "Benim için yılın en güzel turnuvası. Korta çıkacağım günü şimdiden iple çekiyorum" ifadesini kullanırken, İpek de "Geçen yıl ki şampiyonluk bana çok şey kattı. Organizasyonun bizim adımıza güzel geçeceğini ve seyircilerimizin desteği ile yine iyi sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum" yorumunu yaptı.
EN İYİSİ KARŞIMA ÇIKSIN!
İstanbul Cup'ta ülkemiz adına ter dökecek Ayla Aksu, "Evde oynamak gibisi yok", Melis Sezer, "Öncelikli hedefim ana tobloya çıkabilmek. Güzel bir tenis haftası olacak", oldukça iddialı konuşan Berfu Cengiz ise "En iyisi ile karşılaşmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.
DOYURUCU VE ÖZEL İÇERİK...
35'inden sonra şampiyonluğa abone olan Roger Federer'in 2017'deki doludizgin ilerleyişi, hayranları ile arasındaki ceza engeli ay sonunda ortadan kalkacak Maria Sharapova'nın 'yok artık' dedirten itirafı, adı Beşiktaş ile efsaneleşen Rasim Kara ve Mehmet Ekşi'nin kortlarda estirdiği fırtına, Bulgaristan'ın yeni 'halk kahramanı' Grigor Dimitrov'un esrarengiz dünyası da Kort dergisinin nisan sayısının içeriğini zenginleştiriyor.
KORT DERGİSİ TENİSSEVERLER İÇİN D&R, MİGROS VE CARREFOUR'DA
Tenisseverler dergiye D&R, Migros ve Carrefour mağazalarının yanı sıra seçkin kitabevleri ile gazete bayilerinden ulaşabiliyor.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!