Buyursunlar!

Güncelleme Tarihi:

Buyursunlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2012 00:52

Fenerbahçeli yöneticilerden Yalçın Haker, “1461’in taraftarları Kadıköy’de maç izleyebilir, bizim için sorun yok” derken, Sadri Şener de sarı lacivertli seyircilerin Trabzon’a gelebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

İKİ TAKIM DA RAKİP TARAFTARLARINI DAVET ETTİ

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile 1461 Trabzon’un aynı gruba düşmesi kafaları karıştırdı. 1461’in, Trabzonspor’un bünyesindeki bir kulüp olması ve iki camia arasında 3 Temmuz sürecinden bu yana devam eden gerginlik, “bu maçlarda da deplasman yasağı uygulanır mı” sorusuna yol açtı.
Bilindiği gibi deplasman yasakları, dört büyük kulübün birbirleriyle maçlarına konuk takım taraftarının alınmaması şeklinde uygulanıyor. Hafta içinde yapılan açıklama ile de yasağın sezon sonuna kadar süreceği belirtilmişti. Ancak 1461 Trabzon’un, Kadıköy’e ya da F.Bahçe’nin 1461 maçı için Trabzon’a taraftar götürmesini kağıt üzerinde engelleyen bir madde yok.

TRABZON’A TARAFTARLARIMIZI GÖTÜRMEK İSTİYORUZ

KONU ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker, “Bizim için bir sorun yok. Trabzon’a seyircimizi götürmek için başvuruda bulunacağız. 1461’in taraftarları da Kadıköy’e gelebilir. Biz deplasman yasağına karşı olduğumuzu, zaten G.Saray derbisi öncesinde de kulüp olarak deklare ettik” dedi.

Haberin Devamı

Pilot takımları F.Bahçe ile eşleşen Trabzonspor’un başkanı Sadri Şener de “Bizim açımızdan sorun olmaz. Fenerbahçe taraftarları buyursun Trabzon’a gelsin. Ama güvenlik yetkilileri bu maçla ilgili nasıl bir karar alır bilemem” yorumunda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!