Büyükşehir'den Finikelilere sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden Finikelilere sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2018 13:17

Büyükşehir'den Finikelilere sağlık hizmeti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, Finike'de 10 mahallede sağlık kontrolü, diş muayenesi yapıldı, kuaför hizmeti verildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde yaşayan, sağlık kuruluşlarına erişimi zor olan vatandaşlara sağlık hizmeti veriyor. 40 kişilik bir ekiple ilçelerdeki vatandaşları ziyaret eden ekipler, mahalle mahalle dolaşıp, vatandaşları ziyaret ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son olarak Finike'de vatandaşları ziyaret etti. Finike'nin Ernez, Dağbağ, Çamlıbel, Yazır, Yeşilköy, Yalnız, Arif, Gökbük, Alacadağ ve Asarönü mahallelerinde vatandaşların temel sağlık kontrolleri gerçekleştirildi, kişisel bakımları yapıldı.
SAĞLIK TARAMASI YAPILDI
Sağlık ekipleri, vatandaşların tansiyonlarını ölçüp, kan tahlillerini gerçekleştirdi. En çok görülen kronik hastalıklardan diyabet, hipertansiyon ve hiperlipidemiye yönelik sağlık taraması yapıldı. Diş hekimleri çocukların diş taramasını yaparak, ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirdi. 7'den 70'e tam vatandaşlara, mobil kuaför hizmeti ile saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti de verildi. Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı uygulama Finikeliler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!