Büyükşehirden 35 kadına toplam 75 bin TL'lik destek

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden 35 kadına toplam 75 bin TLlik destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 17:51

Büyükşehirden 35 kadına toplam 75 bin TL'lik destek

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin Mikrokredi Ofisi girişimci kadınlara işlerini kurabilmesi için destek oluyor. Kadınlara yönelik başlatılan proje kapsamında Mikrokredi Ofisi'ne üye 35 kadına toplam 75 bin liralık çekleri teslim edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi'nin kendi işini kurup, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlara yönelik çalışması devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) arasında imzalanan Mikrokredi Uygulama Protokolü kapsamında 2018 yılının ilk mikrokredi çekleri, Kent Konseyi'nde düzenlenen tören ile dağıtıldı. Çek dağıtım törenine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikro Kredi Sorumlusu Damla Yılmaz ve girişimci kadınlar katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, mikrokredinin kendilerini en çok heyecanlandıran projelerden olduğunu belirtip, "Şuna inanıyoruz ki, kadınlar bir şeyi isterse o iş mutlaka başarıya ulaşır. Büyükşehir Belediyemizin projelerinde, Kent Konseyimiz'in projelerinde kadınlar ile hangi yola çıktıysak sonu hep mutlu ve başarılı olmuştur. Kadın isterse başarır. Mikrokredi ofisimizde de Denizli Büyükşehir Belediyemiz'in karşılıksız katkıları var. Büyükşehir olmamızla birlikte faaliyetlerimiz ilçelerimizde de başladı. Dolayısıyla, 'Bir iş yapmak istiyorum' diyen, herkese imkanlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kadın mutlu ve huzurlu olursa aile huzurlu olur" dedi.

Daha sonra 35 girişimci kadına toplam 75 bin TL'lik çekleri teslim edildi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!