Büyükşehir’den İlçelere Led Ekran

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir’den İlçelere Led Ekran
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 11:01

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerine dev led ekranlar yerleştiriyor. Ekranlardan Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve çalışmaları hakkında vatandaşlar bilgilendiriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, led ekranların Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar ve Şereflikoçhisar ilçelerinde de kurulduğunu söyledi. Üçpınar, şu bilgileri verdi:
"İlçelerde kurduğumuz led ekranlarla, hem o yerleşim yeri teknolojik gelişmelerden yararlanacak hem de Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleriyle ilgili vatandaşlar bilgi sahibi olacak. Ankaralılar, ekranlardan Büyükşehir Belediyesi’nin yapımı devam eden veya hizmete giren altyapı ve sosyal projeleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, cadde, bulvar, asfalt ve yol yapım faaliyetleri, rekreasyon alanlar ile duyuru ve açıklamalar gibi bir çok faaliyeti takip edebilecekler."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!